Vasile Neagu (CS Afumați): ”N-am profitat de inferioritatea numerică, de absolut nimic…”

CS Afumați a pierdut și pentru a patra oară în deplasările din 2018 cu același identic 2-1, precum în această primăvară și pe ”Știința”, de astă dată în Ciarda Roșie, subțiindu-și cu atât mai mult și așa micile șanse de a mai prinde locul 3, de baraj.

O zi în general foarte bună pentru Ripensia și prin prisma celorlalte rezultate, precum Știința Miroslava – UTA 1-2 și Sportul Snagov – Metaloglobus 2-0, în vreme ce la Brăila este Dacia Unirea – AFC Hermannstadt 0-5 spre finele întâlnirii începute la ora 12.

La final, Vasile Neagu a fost în mod repetat elogios la adresa Ripensiei, și încă din capul locului: ”Felicit gazdele, care și-au dorit mai mult victoria! Noi am realizat o primă repriză bună, dar și alta diametral opusă, în care nu am mai arătat ca Afumați. N-am profitat de inferioritatea numerică, n-am profitat de absolut nimic, de ocaziile avute, care, odată fructificate, alta era soarta meciului. Sunt dezamăgit de rezultat deoarece am venit să câștigăm, iar astfel ne mențineam încă în lupta pentru locul 3, dar așa ne-am îndepărtat de ceea ce ne-am propus”.

Antrenorul principal al ilfovenilor a explicat apoi că ”nu există nici o scuză, chiar dacă și săptămâna trecută am avut o deplasare grea, la Suceava, și nu este ușor să călătorești 10 ore în autocar, căci ieri am plecat spre Timișoara, și cred că este unul dintre motive dar nu vreau să invoc asemenea aspecte și să caut scuze, deși există un efect al oboselii care se acumulează, să mergi atâtea ore la drum iar apoi dimineața jocul, mai ales la căldura care a fost, dar nu vreau să fie ca o scuză!”

Neagu a mai remarcat că ”Timișoara și Ripensia mi-au lăsat o impresie foarte frumoasă, o aveam după sezonul de toamnă, când, la sfârșitul turului plus începutul, mini-returul, am efectuat o analiză a adversarelor întâlnite și am remarcat că au fost 3 echipe care au jucat fotbal, iar una dintre acestea a fost Ripensia, pe lângă Chindia și cei de la Academica Clinceni în formatul până în iarnă. Am considerat și azi că nu se așteptau cu jocul lor combinativ să aibă parte de riposta aceasta din partea noastră, doar că i-am ajutat și puneți în ghilimele cu repriza a doua, în care nu ne-am recunoscut. E un club cu oameni curați și frumoși la Timișoara. Am început cu un euro-gol dar Ripensia a combinat și a jucat. Cum spuneam, trei echipe nu refuză fotbalul, iar cu ele ne descurcăm și noi bine, pe când cu cele care se dispun pe două lunii e dificil. Ne era foarte ușor cu o echipă care deschide jocul…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: