Vasile Nicolae (ASU): ”Am încercat să aduc un plus în joc, cu un șut, cu o centrare…”

ASU Politehnica n-a învins nici la cea de-a patra încercare în noul an, una dificilă, pe teren propriu contra ocupantei locului 2, 0-1 (0-1) cu AFC Hermannstadt, fiind pentru prima dată de la eșecul cu un scor identic pe ”Dan Păltinișanu” din urmă cu o jumătate de an, și tot în fața unei trupe de pe o poziție de promovare directă, 0-1 cu Dunărea pe 30 septembrie, ca violeții să nu marcheze într-un meci jucat în Timișoara în Liga 2.

Paradoxal, a înscris tocmai un fost atacant al bănățenilor, Ștefan Blănaru, cel care în primăvara trecută marca în mai multe rânduri în retur, mai întâi la spargerea gheții în 2017, la a treia apariție oficială a poliștilor, 0-2 la Buftea cu Metalul Reșița, contra căreia deschidea scorul, iar apoi din penalty într-un 2-1 (2-0) acasă cu CS Afumați, majorând diferența în minutul 42, respectiv la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, tot printr-o deschidere de scor într-un 2-1 (0-1), dar și prin reușita triumfului din minutul 56 cu Juventus București, 2-1 (1-1) pe ”Știința”, completată ulterior de ”dubla” din detașatul 4-1 (1-1) cu Dunărea Călărași și penalty-ul din prelungiri într-un 2-2 la Clinceni.

Blănaru a punctat astăzi în minutul 11, 0-1 pentru sibienii nou-promovați, iar ASU a ratat un penalty prin Predescu în minutul 21 al unui joc abordat cu reveniții Mera, Motreanu și Poparadu, pe când Scutaru, Giuricici și Lusamba le-au lăsat locul.

Vasile Nicolae

La rândul său, Predescu i-a cedat locul noii achiziții Vasile Nicolae, precum o făcea și în precedenta reprezentație acasă, cu jumătate de oră înainte de final. Atunci a fost 2-2 (1-1) cu Academica Clinceni, Nicolae intrând la 1-1, astăzi a fost 0-1, scor la care a fost introdus ca primă rezervă utilizat în întâlnirea de debut acasă pentru interimarul Foale.

Iar Vasile Nicolae a spus că ”a fost un meci foarte greu și pentru noi, și pentru ei, dat fiind starea terenului. A fost greu pentru ambele echipe dar ei au o echipă bună, au reușit, la un gol. Păcat…”

A mai explicat și că ”am încercat să aduc un plus în joc, cu un șut, cu o centrare, dar din păcate nu a fost așa cum ne-am dorit”.

Urmează deplasările de miercuri și sâmbătă, la Metaloglobus București și CS Balotești: ”Sperăm să câștigăm, să spargem gheața, avem o săptămână destul de grea. Marți avem plecarea, deci avem timp de recuperare, facem bazinul, și sperăm să trecem cu brio peste această săptămână. Mergem la fiecare meci să câștigăm, le tratăm ca atare, astfel încât să câștigăm toate cele 3 puncte!”

Revenim și cu alte declarații, cronica și foto-reportajele…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: