Velcea: „Aş vrea s-aduc jucători pentru proiectul Ligii 1, nu de care să mă debarasez la vară”

Cu două zile înaintea celui de-al zecelea joc stagional în B2 al alb-negrilor de la ACS Poli, conducătorul Călin Rosenblum s-a declarat convins de atingerea obiectivului promovării iar antrenorul Vali Velcea s-a restrîns în referirile la anticipata campanie de transferări din iarnă prin a sugera că n-ar opta pentru soluţii circumstanţiale, suficiente doar în perspectiva returului, dar că factorul financiar s-ar putea dovedi determinant şi decisiv.

Cu speranţa că alb-negrii vor rămîne imbatabili şi după deplasarea de sîmbătă la Târgu Mureş, de la ora 13 (Dolce Sport 2), „eu, ca structură umană, dintre nimic şi ceva aş alege ceva. Şi un punct este bun! Dar dintre ceva şi totul aş alege bineînţeles totul…”, şi recunoscînd că s-a bucurat de eşecul ex-prim-divizionarei la Arad, luni seară, cînd UTA se impunea cu 2-0, „e clar, am avut o tresărire relaxantă dar eram încă sub influenţa acelui 2-2 cu FC Argeş”, Velcea n-a vrut să dezvolte subiectul abordărtii campaniei de achiziţii din iarnă, rezumîndu-se a puncta că „aş vrea să aduc jucători pentru proiectul Ligii 1, nu de care să mă debarasez la vară, pentru că se construieşte foarte greu o relaţie de grup şi nu mai vreau să ajung să trec prin ceea ce am trecut. Inclusiv toată evaluarea ce o vom efectua pînă în iarnă în privinţa jucătorilor se va face tot pentru proiectul Ligii 1…”

În altă ordine de idei, şi ca alt subiect, dar avînd tangenţă cu cel al posibilelor achiziţii, Velcea mai explica astăzi că „îmi plac jucătorii care au o polivalenţă crescută şi astfel să pot modifica direct în teren şi nu cu tactici de pe bancă. Important este însă să joace pe acel post pe care dau cel mai bun randament…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Velcea: „Aş vrea s-aduc jucători pentru proiectul Ligii 1, nu de care să mă debarasez la vară”

  1. un nimeni spune:

    Da NOHAI, NOHAI, cind face si el o invaluire care sa se termine cu centrare,ca sa nu mai vorbim de finalizare ,ca poate e prera mult sau poate astea sint posibilitatile jucatorului la momentul actual?

  2. UNICA SOLUTIE=PROMOVAREA! spune:

    UNICA SOLUTIE=PROMOVAREA!

  3. NOHAI? HAI LASA-MA! spune:

    Pana una alta Nohai a avut o bara si o ocazie clara cu capul! Dar si vreo doua, sau trei centrari bune! Nu va spun in ce meciuri in speranta ca fiind polisti le-ati vazut pe toate, dar probabil aveti ceva personal cu el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: