Velcea la momentul Bistriţa: „Va arăta cât de cât valoarea”

Valentin Velcea, un fost jucător al Gloriei, a anticipat deplasarea de luni seară, la Bistriţa, opinând că disputa ex-prim-divizionarelor A „va arăta cât de cât valoarea echipelor”, în perspectiva luptei pentru promovare, conturată deja prin clasarea rivalelor în fruntea ligii B2.

„Bistriţa este organizată, cu istoric, care poate pune probleme oricărei echipe de A. Nu mai are nimic în comun cu clubul din alte vremuri, s-au mai schimbat lucrurile, cu multă schimbare şi multă mişcare în fotbalul actual”, a continuat Velcea, antrenorul polist.

„Nu vom merge să ne apărăm. Cred că echipa care va greşi mai puţin individual şi ca şi colectiv, va avea câştig de cauză. Doresc să văd nişte jucători ambiţioşi, de caracter, care îşi doresc totul de la această partidă”, a mai spus Velcea, adăugând că „nu am nici un fel de reţinere dacă unii jucători sunt tineri”, apropo de cooptarea în lot a fundaşului dreapta Belu, din generaţia ´93, „bronz” la naţional.

Apropo de duelul acasă cu Ceahlăul, în 16-imi, Velcea a mai spus: „Vom da piept cu o echipă bună, Cupa României este o competiţie deschisă surprizelor şi dacă ar fi să vorbim despre ele, noi ar trebui să fim surpriza”.

Daniel Stanciu s-a referit la următoarele 4 meciuri în campionat, la Bistriţa şi Alba Iulia, apoi acasă cu Gaz Metan Severin şi derbyul tradiţional cu UTA, la Arad: „Poli e pregătită să demonstreze că merită să revină în prima ligă, cel puţin din punct de vedere teoretic, practic trebuie să înfăptuim încă din tur acest obiectiv”. Florin Ilie, fundaşul polist, a întărit aceste spuse: „Va fi destul de dificil la Bistriţa, cred că este principala noastră contracandidată la promovare. Mergem să câştigăm, credem că vom reuşi să facem un joc bun”.

Stanciu a spus despre explicaţia oferită de FRF vizavi de plasarea poliştilor în urna C a tragerii la sorţi că a fost „extrem de ciudată, ambiguă, asemănătoare pentru cea primită în privinţa nelicenţierii. Dar sorţii ne-au făcut dreptate”.

„Nu cred că trebuie să ne speriem, este o nou promovată, cred că având ajutorul suporterilor, acasă, nu vom avea mari probleme”, a spus Florin Ilie despre duelul din 20 septembrie din Cupa României.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: