Velcea, despre unii trimişi la „satelit”: „Nu prea sunt în capul lor acolo…”

Valentin Velcea a explicat la conferinţa de presă de marţi că nu este sancţiune mai mare pentru un jucător decît să stea pe margine, cu referire la aportul slab oferit cu ocazia eşecului de vineri al echipei a doua poliste tocmai de jucătorii „detaşaţi” din sînul secund-divizionarei, cu trimitere nominală la fundaşul lateral Andrei Dăruială, atitudinea şi combativitatea unora avînd de suferit datorită eronatei percepţii că ar fi fost „retrogradaţi” la „satelit”, ceea ce nu este de fapt cazul.

Andrei Dăruială (mijloc, în galben), aici pe picior greşit împreună cu colegul său de linie Dubei, a sfîrşit prin a juca slab vineri pentru divizionara C, fiind înlocuit în minutul 22 al eşecului cu arădenii

„Revine Florin Ilie, rămîne Dan Constaninescu. Sper să-l şi debutăm, depinde însă de el, dar şi ceilalţi au şansa lor. Toţi cei de pe lista de 18 pentru joc au şansa să debuteze, spun de 18 pentru că avem şi mai mulţi în cantonament”, a mai spus Velcea, explicînd că „am trimis de această dată mai mulţi jucători la echipa a doua pentru a avea jocuri în picioare şi ritm de joc, iar cînd apelez la ei să fie pregătiţi”.

În ceea ce priveşte aportul slab al unor componenţi tocmai din prima garnitură în formula „satelitului” învins vineri, 2-3 acasă cu CS Vladimirescu, printre cei cu evoluţii modeste numărîndu-se chiar şi Florin Ilie, dar mai ales şi în special colegul său de linie Andrei Dăruială, Velcea a mai spus că „ei nu sunt în capul lor acolo şi nu sunt întîmplător acolo. Ştiu tot ceea ce trebuie despre evoluţiile lor acolo iar în tot ceea ce aleg voi fi echidistant şi corect faţă de jucători. Am avut două discuţii individuale şi nu le-a prea convenit ce-au auzit iar o primă sancţiune este că ar fi putut face parte din lotul mare, a doua sancţiune este că ar putea ajunge rezervă la echipa a doua şi depinde doar de el dacă se corectează. Nu cred că e sancţiune mai mare decît să stai pe margine sau în tribună”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: