Verificare: FC Bazoş – Ripensia Timişoara 1-3

Ripensia Timişoara a reuşit să treacă de FC Bazoş într-o partidă amicală disputată astăzi, scorul final fiind 3-1, la capătul unui joc în care timișorenii au reușit să își ruleze întregul lot, toate golurile fiind marcate în partea secundă.

Două fruntaşe în Campionatul Judeţean Timiş şi-au verificat partiturile înaintea apropiatei reînceperi a campionatului.

În ciuda faptului că primul mitan a fost dominat în întregime de Ripensia, care a dispus de multe faze de poartă, scorul a fost deschis cu puțin dupa startul reprizei secunde de către cei din Bazoş, în urma unei lovituri libere, la ceea ce a fost printre singurele lor ocazii de gol, mingea scurgându-se pe sub noul intrat între buturile Ripensiei, Ciui.

Balanța a fost întoarsă după două centrări foarte bune ale lui Stancu, la capătul primeia dintre ele regăsindu-se Siminiceanu, iar mai apoi Popa, ambii punctând cu capul. Chiar și cu un om în inferioritate, în urma unui cartonaș roșu văzut de Cărpinișan, din cauza protestelor, Berescu a majorat avantajul finalizând cu gol pasa filtrantă oferită de Petrișor.

F.C. Ripensia (prima parte): Rădulescu – Siminiceanu, Ciobai, Păscăleanu, Stancu – Bagiu, Duțu – Berescu, Uță, Radu – Cebotari

(partea secundă) Ciui – Petrişor, Siminiceanu, Uzun, Cărpinişan – Bagiu, Păscăleanu – Stancu, Ungur, Popa – Berescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: