”Verzii”, desprinși până la pauză: 3 din 3 acasă

Nou-promovata mai bine clasată a valorificat în această după-amiază avantajul terenului propriu, păstrându-și procentajul maxim pe stadionul ”Ștefan Dobay” și dublându-și astfel avantajul la puncte față de vizitatorii învinși, care au primit cel de-al doilea gol în prelungirile reprizei I a meciului jucat de la ora 17 în etapa a V-a din Seria a IV-a în Liga 3, de pe punctul cu var: ACS Dumbrăvița – Colegiul Național Sportiv Cetate Deva 2-0 (2-0).

Alb-verzii au trecut cu bine primul dintre cele două hopuri consecutive acasă din ultima decadă în septembrie, urmând a juca pe teren propriu luna aceasta și cu ACS Industria Galda, iar apoi și în cea de-a treia ieșire consecutivă în județul Arad, la început de octombrie, la Cermei.

ACS Dumbrăvița a învins așadar și pentru a treia oară acasă în primele 5 runde, după 4-2 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii respectiv 7-1 cu CS Ocna Mureș, pe când în deplasare a înregistrat rezultatele 1-1 la Sebiș, cu CS Național, și 7-2 pentru Șoimii Lipova la Pâncota.

CNS Cetate Devaa rămas în schimb cu cele doar două goluri marcate pe terenul nou-promovatei codașe, 2-0 la Ocna Mureș, fără a înscrie în rest, 4-0 pentru Șoimii Lipova în județul Arad iar acasă, sub Cetate, 0-1 cu Millenium Giarmata și 0-0 cu AFC Unirea 1924.

Astăzi s-a consemnat o primă repriză bună a elevilor pregătiţi de Sorin Bălu, care, după duşul prea rece din etapa trecută, au deschis scorul spre mijlocul primei reprize, 1-0 în minutul 20, prin Raul Briciu, cu capul la o centrare a lui Bîrză, și l-au majorat în minutul doi din prelungirile primei părți, din lovitură de la 11 metri, transformată de Mădălin Stancu.

Sorin Bălu a spus după meci că ”a fost un joc foarte greu, însă am pregătit bine această partidă. Prima repriză a fost perfectă, de fapt când am marcat şi cele două goluri, în schimb repriza secundă a fost mai puţin reuşită, dar rezultatul este just şi meritat”.

ACS Dumbrăviţa: Robert Miklos – Ştefan, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, Rus, Casian, Bîrză, Silaghi.

Antrenor Sorin Bălu.

Au mai jucat: Nanu, Udrea, Pecarov şi Centea.

Pe bancă: Ureche, Soare, Jinga.

CNS Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Zaiţ, Radak, Roşie, Boldea, Suciu, Mirică, Finta, Crişan, David.

Antrenor Ioan Petcu.

Pe bancă: Raţ, Teodorescu, Jude, Brancă, Circov, Capotă.

Au arbitrat: Tudor Jurcă (Arad) – Ludovic Zifceac şi Marius Matica (ambii Oradea). Observator de arbitri Alexandru Rojneai (Alba – Iulia), iar delegat de joc Adrian Copăceanu (Reşiţa).

CNS Cetate Deva are în programul următor meciuri cu formații din Alba, acasă cu cei din Cugir și la Galda.

Rezultatele zilei în etapa a V-a din C4, clasamentul actualizat și programul rundei viitoare, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: