Veteranul Stoica răstoarnă scorul cu un hat-trick și scapă codașa de ”lanterna roșie”: Cocoşul Orţişoara – AS Seceani 2-4 (2-2)

Etapa a XIV-a din Divizia D Timiș a început ceva mai repede în această săptămână, încă de joi după-amiază, când veteranul Lucian Stoica a egalat înaintea pauzei în deplasare pentru ultima clasată, tot el înscriind și singurele goluri ale reprizei a II-a, un hat-trick prin care a semnat a doua victorie din tur în contul codașei, care a pasat astfel ”lanterna roșie”: Cocoşul Orţişoara – AS Seceani 2-4 (2-2).

Gazdele de la mijlocul clasamentului au deschis scorul prin Dragoş Croitoru în minutul 27, și au preluat din nou conducerea și prin Paul Gălăţan, în minutul 39, după ce Dan Pau egala în minutul 30 pentru codașa în deplasare, în contul căreia Lucian Stoica a înscris în minutele 44, 48 şi 65, din lovitură de la 11 metri.

O gură de oxigen pentru cei din Seceani la vecinii din Orțișoara, cu ocazia acestei uverturi a rundei a XIV-a în liga a patra județeană. Ulciorul n-a mai mers la apă precum în partida cu cei din Ciacova, și aceștia din subsolul clasamentului, când gazdele lui Gheoerghe Chimiuc au câştigat în final după ce erau egalate la trei. Cocoşul s-a aliniat însă astăzi în absența unei întregi pleiade de titulari, și anume Vîrşog, Alin Roşu, Neagoie, Tăbăcaru, Pecarov, Arghilean și Costinaş, așadar nu mai puțin de șapte, iar eşecul pe teren propriu s-a conturat în mitanul secund. 

De fapt, pe raportul de arbitraj gazdele au înscris numai 12 jucători, iar unul cheie a fost necesar în angrenajul oaspeților, și anume veteranul Lucian Stoica, vorba aceea, cine n-are bătrâni, să-și cumpere, pentru a înclina balanța victoriei în favoarea vizitatorilor în mult mai mare nevoie de puncte.

Cocoşul Orţişoara: Ureche – Ordog, Sobolu, Solomon – cpt., Motreanu, Livădaru, Croitoru, Simulescu, Gălăţan, Boescu, Nichiforel (min. 44, Timiş).

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

AS Seceani: Trică – Lihoni (min. 70, Hotca), Neagu (min. 55, Radosav), Cernat, Ciontu, Adrian Dan, Opriş (min. 60, Eduard Olariu), Secoşan, Gînju, Stoica – cpt. (min. 82, Feneşan), Daniel Pau.  

Antrenor: Arafat Diab.

Pe bancă: Lăcătuşu.

Au arbitrat: Costel Dobrişan – Bogdan Gheorgheoiu  şi Patrick Sandu. Observator de arbitri Daniel Ionescu, delegat de joc Dorin Micşa.

Gheorghe Chimiuc (antrenor principal Cocoșul Orţişoara): ”A fost o înfrângere ruşinoasă. Rezervele nu au putut suplini titularii care mi-au lipsit din motive întemeiate, fiind la serviciu. Au rezistat numai o repriză. Recunosc că cei de la Seceani au fost mai pragmatici, şi-au dorit cu orice preţ să mă bată, şi uite că au reuşit. Acum nu că vreau să-i laud, dar locul pe care îl ocupă în clasament este mincinos. La jocul pe care l-am prestat astăzi, nu meritam să câştigăm!”

Nelu Farc (managerul echipei AS Seceani): ”Am jucat puţin mai slab faţă de ceea ce am jucat în etapa trecută în deplasare cu cei de la Carani, care au o echipă mult mai bună faţă de Orţişoara. Dar atitudinea băieţilor a fost peste aşteptări. Din nou, Lucică a fost cel mai bun. Bine că s-a terminat cu bine şi am câştigat trei puncte foarte preţioase!”  

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: