Victor Collins, 8 luate acasă de ACS Poli II: ”A trebuit să improvizăm pe multe posturi”

ACS Poli II a mai încasat un număr mare de goluri în jocuri din acest campionat, această statistică fiind enumerată în comentariul LIVE TEXT al meciului pierdut acasă de timișoreni cu concitadina Ripensia, 4-8 (1-5), iar de exemplu ”satelitul” a cedat și în precedenta partidă pe ”Calor” tot la o diferență de 4 goluri, 1-5 cu cei din Ighiu, însă astăzi a atins un record negativ chiar la ultima înfățișare pe teren propriu din ediția în curs.

Victor Collins

 

La final, antrenorul principal Victor Collins a admis că ”este un eșec greu de digerat la acest scor dar la ce lot avem și ținând cont de toți jucătorii pe care nu i-am primit, fiind convocați pentru finala Cupei Ligii, în care le doresc baftă, este dificil. Era greu să mai revenim fiind așa de jos la pauză, 1-5. Să vrei să faci ceva dar să nu-ți iasă mai nimic, și n-am avut nici noroc, 4 bare, două ocazii mari de gol. Și am întâlnit o echipă bună, căreia îi doresc tot binele, să promoveze și să reușească fapte bune în Liga 2!”

Antrenorul lui ACS Poli II a mai spus că ”de când sunt aici nu am înscris 4 goluri, dar am și luat opt, căci s-a văzut diferența, experiența superioară, iar noi a trebuit să improvizăm pe multe posturi, n-am avut personal… Vor dar degeaba vor, căci atunci când nu știu cum să stea, cum să dea pasele…”

A fost de fapt o penultimă etapă în C4 majoritar a vizitatorilor, cu mențiunea că Industria Galda – CSM Școlar Reșița se dispută sâmbătă de la ora 14. Rezultatele, clasamentul actualizat și programul rundei finale, pe coloana dreaptă, iar mai jos scorurile serii…

Naţional Sebiş – Performanţa Ighiu 0-2 (0-1): Iulian Iclănzan (38), Claudiu Oară (88)
Pandurii Târgu Jiu II – CSM Lugoj 1-2 (0-0): Ionuţ Tătaru (58 – pen.) – Sergiu Precupanu (56), Bogdan Bozian (85)
CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – UTA Bătrâna Doamnă II 0-2 (0-2): Darius Covaci (10), Michel Vlad (31)
Unirea 1924 Alba Iulia – CNS Cetate Deva 1-0 (1-0): Sebastian Culda (73)
Millenium Giarmata – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1 (1-0): Joseph Anagor (35) – Andrei Sulea (90+3 – penalty).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: