Victor Collins (ACS Poli II): ”A fost un sistem nou, la care am lucrat două zile foarte intens și văd că a mers”

ACS Poli II a învins pentru a treia oară la zero în actualul campionat, 2-0 (1-0) cu CS Nuova Mama Mia, punând punct unui șir de 4 etape fără victorie în debutul returului Seriei a IV-a și adăugând astfel succeselor fără gol primit de la UTA Bătrâna Doamnă II, 2-0 în runda inaugurală, respectiv 1-0 pe ”Calor” la încheierea turului, cu reșițenii.

Întâia victorie în sezonul de primăvară a echipei ”satelit” a prim-divizionarei ACS Poli a coincis cu primul succes pe banca tehnică pentru tânărul antrenor Victor Collins, care a spus: ”În primul rând vreau să felicit jucătorii pentru meciul prestat, pentru munca lor! A fost un sistem nou, un 4-3-3 să spun așa, pe care l-am schimbat, pentru că am zis că nu merge cu 2 închizători, și am lucrat două zile foarte intens la el și văd că a mers, a mers exact cum ne-am propus. Au fost și câteva erori individuale dar spiritul de echipă s-a văzut astăzi, cum nu s-a văzut până acum, în ultimele meciuri. O îmbunătățire totală, toată atitudinea, mental, jucătorii au intrat să câștige astăzi. Așa cum le-am explicat, să fie ca și cum n-ar mai fi o altă zi pentru ei, și îi felicit! Jucătorii care au venit astăzi să înlocuiască și-au făcut datoria cum mi-am dorit eu și sincer să văd spun, nu s-a resimțit nici o absență.”

Popan a pătruns și a finalizat frumos la începutul prelungirilor reprizei I o foarte cursivă acțiune timișoreană pe flancul drept, derulată prin mai multe combinații din propria jumătate de teren. ”Popan are calități deosebite, în schimb nu-i prea place să facă faza defensivă, și i-am explicat și eu, și Marius Croitoru, că atunci când ajunge în treimea adversă are dreptul și liber să facă ce vrea el, cum vrea el, și văd că a reușit să dea un gol spectaculos”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: