Victorii ale gazdelor după-amiaza, Avântul cu 3-1, AS Seceani cu… 12-0

De la ora 17 s-au jucat alte două meciuri programate astăzi în etapa a șasea din Divizia D Timiș iar formațiile gazdă au păstrat toate punctele în fief-ul organizatorilor partidelor, într-unul din cazuri la un scor de… rugby.

Avântul Periam – Flacăra Parţa 3-1 (1-1)

Au marcat: Ionuţ Ologu (min. 33, 51) şi Cornel Mihalache (min. 72), respectiv Bogdan Andriucă.

Gazdele îndrumate de Marius Stanache au trimis mingea în transversală de nu mai puțin de patru ori, prin Ologu de trei ori şi Cosmin Mânecan. Chiar și așa, neînvinsă fiind, Avântul este la a treia victorie în noua campanie, patru fiind în schimb eșecurile celor din Parța.

AS Seceani – CSM Lugoj II 12-0 (6-0)

În jumătate dintre etapele debutului de sezon cei din Seceani n-au înscris nici un gol, dar și când marchează, cum a fost cazul unei victorii anterioare cu 6-3, nu se limitează doar la câteva reușite. Iar astăzi și-au dublat recordul…

Cele 12 goluri au fost marcate de cinci jucători, și anume Lucian Stoica – foto pagina I şi Alin Pîrjol – fiecare cu câte patru goluri, Eugen Codreanu două goluri iar Adrian Iakab şi Marco Giurasevici câte un gol fiecare.

AS Seceani a pus astfel punct unei serii de 3 apariții fără victorie, zdrobind ”lanterna roșie”.

Ploaie de goluri și de la ora 11, în meciul ASO Deta – Timişul Şag 4-5 (2-0).

Au marcat în mitanul secund Raul Duţu (min. 49) și Petre Râmneanţu (min. 84), respectiv pentru oaspeţi Raul Dragomirescu (min. 79), Constantin Buriuană (min. 82, din lovitură de la 11 metri) și Dan Dragomirescu (min. 86, 90, 90+3). În prima parte gazdele se desprindeau prin reușitele unor foști jucători ai Timișului Șag, Rațiu și Râmneanțu.

Cătălin Costescu, de la oaspeţi, a fost eliminat de pe teren în minutul 82 pentru cumul de cartonaşe.

Timişul Şag a folosit următorii jucători: Boboiciov – Gîtin, Moga, Seculin, Buruiană, Raul Dragomirescu, Dan Dragotescu, Costescu, Bogdan Costea, Cătălin Costea şi Anghel.

Adrian Ianoşev (manager sportiv CS Timișul Şag): ”Un meci jucat între două echipe bune ale campionatului, câştigând echipa care şi-a dorit mai mult victoria. Felicit băieţii pentru devotamentul, efortul şi încrederea de care au dat dovadă!”

Mâine se va încheia etapa a VI-a, cu ultimele trei jocuri. Rezultatele și clasamentul, plus programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: