Vizitatorii înving sâmbătă după-amiază în ”D”. Dobra, triplă pentru Avântul

Runda inaugurală a returului a continuat sâmbătă după-amiază cu încă două partide, câștigate de oaspeți. Toate protagonistele au marcat…

CS Unirea Tomnatic – CS Avântul Periam 2-5 (1-2)

Cele șapte goluri au fost marcate de Ovidiu Oancia (min. 34) şi Nicuşor Bogdan (min. 90+3, din lovitură de la 11 metri) pentru gazde, respectiv pentru învingători Ionuţ Ologu (min. 18), Beniamin Dobra (min. 25, 67, 72) şi Samuel Forghici (min. 83).

De menţionat că echipa gazdă a evoluat în 10 jucători din minutul 33, când Marius Antemie a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

De menționat și că pe ultima sută de metri cei din Periam au mai transferat trei jucători, și anume Beniamin Dobra, Claudiu Sturz şi Marius Sîrbu, renunţându-se la Cornel Mihalache şi Nicu Constândana, din motive legate de activitatea profesională a acestora.

Antrenorul Marius Stanache a folosit următorii jucători: Florin Ulmet – Cătălin Filip, Cristian Bobu, Robert Artimon, Andrei Ciobănică, Cosmin Mânecan, Marius Sîrbu (min. 70, Cristian Radu), Răzvan Trandu, Angelo Olteanu (min. 55, Claudiu Sturz), Ionuţ Ologu (min. 85, Raul Boboiciov), Beniamin Dobra (min. 80, Samuel Forghici).

AS Seceani – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (1-1)

Gazdele au deschis scorul în minutul 3, prin Lucian Stoica, dar în minutul 30 au fost egalate din lovitură de la 11 metri, transformată de Daniel Galea. În mitanul secund vizitatorii au reuşit golul victoriei în minutul 53, prin Andrei Manoliu… 1-2, de la 1-0.

În minutele de prelungiri (90+3), Adrian Bungău, antrenor al echipei gazdă, a ratat o lovitură de la 11 metri. 

Au fost acordate şi două cartonaşe roşii, ambele în contul Unirii, primul în minutul 65, lui Raul Ciui, pentru două ”galbene”, iar lui Vasilică Bizău în minutul 86, direct roşu.

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Denis Mihăescu şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Iulian Spătaru, iar delegat de joc Ionel Bolog. 

Ultimul meci al etapei se va juca mâine de la ora 15, AS FC Bazoşu Vechi – CSC Dudeştii Noi, o reeditare a semifinalei de săptămâna trecută în Cupa României, acum însă la Bazoș. Clasamentul la zi, rezultatele rundei a XVIII-a și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

+ Fotografii realizate de Cosmin Poenar la jocul matinal Cocoșul – ACS Carani, 1-3 la Orțișoara…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: