Vlad Bura revine ca principal la ACS Ghiroda

ACS Ghiroda, nou-promovată în Liga 3, a fost preluată din nou de Vlad Bura, tocmai învestit ca antrenor principal pe banca tehnică a ocupantei locului 9 după sezonul de toamnă, în urma căruia Paul Codrea trecea la secund-divizionara Ripensia iar locul său era preluat de Ilie Rotariu, fără însă a duce pregătirile la bun sfârșit.

Vlad Bura: revenit la ACS Ghiroda

În consecință, în ultimele două săptămâni, antrenamentele și jocurile de verificare au fost lăsate cu titlu interimar în grija lui Alexandru Albert, ștafeta fiind preluată înaintea ultimelor două săptămâni înaintea startului în returul Seriei a IV-a de Vlad Bura, cu care timișenii câștigau Divizia D Timiș și promovau în eșalonul terț.

Așadar un come-back, vechi dar de-acum și nou antrenor al Ghirodei fiind Vlad Bura, revenit în cadru prin a prelua începând de astăzi banca tehnică, asistat de acelaşi staff pe care l-a avut la dispoziție şi Ilie Rotariu.

Iar autoarea a 5 victorii în sezonul de toamnă a parafat și numeroasele transferuri pentru care a optat înaintea returului, și anume Markos Gakos, Caius Imbrescu, Andrei Popescu, Claudiu Matiş, Marius Semeniuc, Darius Neamţu, Alexandru Lazăr, Bogdan Maşniţă şi David Berivoiescu. Apropo de portari, din lot nu mai face parte în schimb Victor Gîrlea, care s-a pregătit în această iarnă cu ACS Ghiroda dar de joi a trecut la CNS Cetate Deva, sub formă de împrumut pentru retur de la ACS Șirineasa, goalkeeper-ul apărând sâmbătă poarta hunedorenilor între minutele 31 și 60, tocmai în amicalul adjudecat de galben-albaștri, cu 4-2.

Noi oportunități pentru omogenizarea efectivului survin prin alte două meciuri amicale programate în această săptămână în compania unor oponenți din eșaloane inferioare, miercuri de la ora 16 la Fortuna Becicherecu Mic iar duminică de la ora 12 la Unirea Tomnatic. Din

ACS Ghiroda va demara returul printr-o deplasare la Jimbolia, pe terenul codașei seriei vestice, CS Nuova Mama Mia, la început de martie, urmată de partida acasă cu Centrul Național de Pregătire Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: