Voinţa Biled – AS Murani 3-0

Ultimul joc al etapei a XXIV-a din liga a IV-a s-a disputat la Biled duminică de la ora 17, între echipa din localitate Voinţa şi penultima clasată, AS Murani: Voinţa Biled – AS Murani 3-0 (2-0).

În minutul 25, gazdele au obţinut o lovitură de la 11 metri în urma unui fault asupra lui Mihalache, comis de Bolborea, care a văzut şi cartonaşul galben de la arbitrul Raul Ciev. Lovitura a fost transformată de portarul Nicuşor Bogdan, care a ajuns la 6 goluri, toate de pe punctul de la 11 metri.

După 10 minute, o nouă lovitură liberă de la 25 metri lateral stânga, Mihalache centrând înalt în careu iar cu capul, din 8 metri, Torok înscriind în propria poartă: 2-0.

În mitanul secund, oaspeţii au nimerit transversala prin Raul Costescu în minutele 53 şi 87. Şi gazdele au trimis balonul în transversală, prin Stroe în minutul 58, iar mai apoi au rămas în 10 jucători, din minutul 80, când Flavius Tomescu a văzut şi al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

Iar în cel de-al treilea minut de prelungiri cei de la Voinţa au marcat golul 3 prin rezerva Spânu.

Antrenorul oaspeţilor, Cosmin Sîntean, nu a fost prezent la meci, iar de pe margine vizitatorii au fost conduşi de Cornel Brici, care a avut numai un jucător de rezervă.

La fluierul arbitrului Raul Ciev au jucat următoarele formaţii:

Voinţa: Bogdan – Brusturean, Paulevici, Alexandru Marincu, Meltiş, Drăguş, Costândana, Tomescu, Adrian Marincu (min. 84, Berbece), Mihalache, Stroe (min. 72, Spânu).

Murani: Sîrbu – Rudărean, Pană, Torok, Morcan, Agoston, Mariş, Argatu, Bolborea, Costescu şi Iosuf.

Pe bancă: Pitic.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: