Voința Biled – AS Peciu Nou 1-10. Gârz, cinci

Paradoxal, într-o rundă a 28-a dominată de gazde cu 5 victorii, în rest înregistrându-se câte două remize respectiv succese în deplasare, triumfurile cele mai detașate au fost semnate tocmai de către vizitatori. Dar dacă rezultate precum 6-0, conturat ieri la Seceani de către ocupanții din Deta ai podiumului, au totuși o oarecare frecvență în Divizia D Timiș, în schimb acest 1-10 atins de AS Peciu Nou la Biled întrece orice tipare impregnate în sezonul în curs, Voința prăvălindu-se după ce anul trecut pe vremea asta trăgea cu succes la statutul de vicecampioană a ligii a patra.

Un duel al formațiilor aflate la egalitate de puncte în zona nisipurilor mișcătoare înaintea căderii de cortină peste această a 11-a etapă din returul Diviziei D Timiș s-a încheiat însă cu o diferență echivalând cu scorul campionatului, neverosimilă prin prisma faptului că în urmă cu 8 luni gazdele eliminau la zero secund divizionara Ripensia din Cupa României: Voinţa Biled – AS Peciu Nou 1-10 (1-6).

Lucrurile însă totuși se explică iar în acest ritm, cu 4 înfrângeri la scor cu 24 de goluri primite și nici un succes în ultimele 6 etape, gruparea din Biled tinde a se apropia și poate chiar atinge nețărmurita rușine pe care nu i-o va spăla vreodată toată Bega pentru comportamentul aplicat cotidianului Sporttim în episoade tocmai în acea săptămână a partidei cu Ripensia dinspre un individ perindat și pe-acolo, și care apela pe propriul cont de pe o rețea de socializare la mizerabile minciuni denigratoare pe adresa ziarului online. Dar picioarele-i sunt mai mereu tare scurte până și într-o societate curat-murdară precum cea românească.

Iar prin acest 1-10 din ultimul joc al etapei a 28-a, disputat în această seară de la ora 18, runda abia încheiată a devenit a treia cea mai eficace din actualul campionat, cu un total de 45 de goluri marcate, dintre care 25 de către vizitatori, depășită de etapele cu numărul 6 și 10 din tur, în care se înscriau chiar 48 respectiv 55 de goluri.

Jocul de la Biled s-a încheiat așadar cu o victorie zdrobitoare pentru elevii lui Remus Steop, sportivul meciului fiind micuţul Alin Gârz, care a marcat nu mai puțin de 5 goluri, celelalte fiind înscrise printre alții de Sergiu Iorgovan – două, Florin Schipor şi Marius Ştreango, pe când cel de onoare pentru gazde l-a semnat Florin Ioviţu. Așadar, de la 0-4 pentru Voința la Peciu Nou în tur, la 1-10 pentru oaspeții din Peciu Nou în returul de la Biled, învingătorii urcând astfel pe locul 10, la egalitate cu a noua clasată, o spectaculoasă evadare din subsoluri pentru formația preluată de tehnicianul care în primele 5 runde din actualul campionat al Ligii 2 activa în postura de lider al competiției, la cârma Ripensiei.

Antrenorul Remus Steop a folosit următorii jucători: Florin Rus – Marius Ştreango, Cosmin Ilea, Marius Matei, Andrei Tudor, Alexandru Mureşan, Adrian Dumea, Florin Schipor, Alexandru Martinov – zis și Jardel, Segiu Iorgovan, Alin Gîrz.

Au mai jucat: Cosmin Gorbe, Marius Rus şi Dragoş Daju.

Rezultatele etapei a 28-a, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: