Voința începe în 7 la Dudeștii Vechi iar în minutul 8, la 1-0 pentru Pobeda, rămâne în șase

Încet, încet, și ultima etapă a campionatului din ediția 2018-2019 a Diviziei D Timiș se apropie de sfârșit, jumătate dintre meciurile rundei a 38-a fiind deja bifate. Două au fost programate în această seară, unul fiind câștigat acasă de CS Unirea Sânnicolau Mare iar celălalt întrerupându-se în primele 10 minute…

În penultima etapă din acest eşalon arbitrii au acordat cinci cartonaşe roşii, iar Comisia de Disciplină a sancţionat ca atare faptele comise, Andrei Cărpinişan (Unirea Sânnicolau Mare) fiind suspendat 4 etape şi penalizat cu 200 de lei, Andrei Costea (Timişul Şag) două etape şi penalizat cu 200 de lei, iar pe câte o etapă Robert Hriţcan (Voinţa Maşloc), Răzvan Dima (Unirea Sânnicolau Mare) şi Mihăiţă Socaci (Făget).

Și componenți ai învingătoarei de pe Aranca, CS Unirea triumfând pentru a treia oară consecutiv la limită pe teren propriu, a doua oară la rând cu 1-0… CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Peciu Nou 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cozma Tomas în minutul 40. În mitanul secund, gazdele au rămas în 10 jucători, Vasile Florescu fiind eliminat pentru faulturi repetate, după ce a încasat al doilea cartonaș galben. În tur a fost 0-1.

Arbitri: Vlad Curteu – Călin Cimponeriu şi Marius Cioară. Observator de arbitri Cornel Făniţă iar delegat de joc Gheorghe Medişanu.

Alții au intrat în schimb ceva mai repede în vacanță în cursul acestei seri… ACS Pobeda Star Bîșnov – Voinţa Maşloc se va omologa cel mai probabil cu 3-0 pentru gazde, căci vizitatorii s-au prezentat la terenul arenei ”Hristo Stoichkov” cu numai 7 jucători iar în minutul opt, la scorul de 1-0 pentru ”bulgari”, meciul a fost întrerupt de arbitrul Florin Brădău întrucât oaspeţii au rămas în 6 componenți. Cei de la Maşloc au ştiut de săptămâna trecută, conform programului AJFT, că meciul se va disputa sâmbătă de la ora 11, iar cu 24 de ore înainte au aflat că partida a fost programată pentru vineri de la ora 18.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: