Voința rezistă 70 de minute Fortunei dar apoi… Liebling, deplasare în zadar la Giarmata. Campionatul Județean Timiș: etapa 23

Liga a cincea timișeană a bifat în acest weekend runda cu numărul 23 iar această a opta etapă din retur a adus o neprezentare acasă a echipei CS Millenium II, din Giarmata. Cei trei lideri ai Campionatului Județean Timiș au obţinut tot atâtea victorii, dar în deplasare, cea mai categorică fiind conturată de Flacăra Parţa, 1-9 la Urseni, consemnându-se un record de goluri marcate, în creștere faţă de runda precedentă, de la 122 la 125, dintre care 63 înscrise de formațiile gazdă, cu unul singur mai mult decât vizitatorii. Zece victorii ale grupărilor organizatoare, nouă ale oaspeţilor şi patru rezultate de egalitate…

Seria I

Voinţa Şandra – Fortuna Becicherecu Mic 0-6 (0-0)

Prima echipă care a rezistat în acest campionat vreme de 70 de minute fără a primi gol de la liderul Fortuna Becicherecu Mic este Voința Șandra, însă liderul de necontestat al Seriei I după cele 23 de etape scurse de la începutul sezonului s-a detașat în ultimul sfert al partidei.

Cele 6 goluri pentru fruntașa antrenată de Vasile Luţă au fost marcate de Sorin Berbece în minutele 71 și 79, Dragan Paulevici (minutele 74, 77, 82) şi Zoran Radu în minutul 90.

Echilibrul s-a rupt și în plan numeric odată ce Alin Paul a fost eliminat din tabăra gazdei Voința în minutul 73, pentru lovirea din spate a unui adversar.

Voinţa Valcani – Dacia Cărpiniş 4-4 (2-1)

Au marcat: Radu Şuştrean (min. 1, 10) și Raul Rejep (min. 51, 53), respectiv Flavius Orha (min. 32, 61), Cristian Orha (min. 70) și Liviu Farcaş (min. 79).

În minutul 85, gazdele au ratat victoria prin Daniel Brânduşă, care a irosit o lovitură de la 11 metri, şutând peste transversală.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS Carani 3-2 (2-1)

Au marcat: Lucian Gheorghevici (min. 10) și Răzvan Baciu (min. 35, 61), respectiv Marius Postolache (min. 20) şi Vasile Diac (min. 75).

Gazdele erau foarte revoltate cu două zile înainte de meci, când au aflat că arbitru al disputei din weekend va fi un fost jucător de la Carani, Ghiţă Ligius, însă acesta a fost înlocuit în ceasul al 12-lea cu Elisei Balaj. Iar antrenorul gazdelor, Ioan Neamţu, chiar a fost mulţumit de prestaţia acestuia…

Unirea Jimbolia – Unirea Grabaţ 6-1 (4-0)

Au marcat: Cristian Tuică (min. 13, 38), Adrian Fiştea (min. 10), Emil Berculean (min. 35), Ionel Cănuci (min. 75) şi Ioan Ţăranu (min. 85), respectiv Vasile Vicu.

*

Seria a II-a

Timişul Urseni – Flacăra Parţa 1-9 (0-4)

Au marcat: Cristian Chevereşan, respectiv pentru învingători Bogdan Andruică – 4 goluri, Gheorghe Sabău – 2, Gabriel Voicu şi Gigi Pais câte un gol.

Rapid Săcălaz – As Corneşti 4-1 (2-1)

Au marcat: Daniel Păstrăvan (min. 13), Tibi Bokor (min. 45), Valentin Ilaş (min. 50, din lovitură de la 11 metri) şi Florea Vulpescu (min. 81), respectiv antrenorul-jucător Valentin Bobuţ (min. 6) care a reuşit deschiderea scorului.

AS Utvin – Olimpia Petroman 3-2 (1-0)

Au marcat: Sebastian Soş (min. 30) și Florin Duloveţ (min. 60, 85), respectiv Alexandru Gardea (min. 56) şi Zoran Muntean (min. 68).

Preşedintele clubului Olimpia, Petru Tabacu, a fost nemulţumit de înlocuirea arbitrului Elisei Balaj cu Florin Parlea, care ”a influenţat rezultatul final”, adăugând că va retrage echipa din campionat. Conducătorul vizitatorilor a considerat că golul victoriei a fost precedat de un fault la portar, nesancţionat de centralul care a validat golul. ”La sfârşit, arbitru a spus că nu a văzut, fiind obosit…”

Olimpia Răuţi – Ripensia Timişoara II 0-5 (0-3)

Cele cinci goluri pentru băieţii lui Adrian Lupăşel au fost marcate de Eduard Codreanu (minutele 15, 23, 70), Sebastian Bura-Coț (min. 40, din lovitură de la 11 metri) şi Adrian Dan (min. 77).

Millenium Giarmata II – Atletic Liebling nu s-a disputat, regretabil fiind ceea ce s-a întâmplat la arena ”Nicu Moraru”. Oaspeţii şi brigada de arbitri tocmai din Lugoj au descins la stadionul Giarmatei dar poarta de acces în incintă a fost închisă, dat fiind că gazdele nu s-au prezentat la meci. Pe cei care au venit la teren i-a întâmpinat vicepreşedintele clubului Millenium, Daniel Moraru, care s-a înfățișat pentru a explica că ”noi am depus o adresă la AJF Timiş, pentru a ne retrage din campionat în semn de protest pentru arbitrajele proaste pe care le-am avut în ultimele etape, la Săcălaz, Răuţi, Cerneteaz, etcetera…”

Cererea nu a fost acceptată de forul județean, după cum ne-a semnalat Daniel Moraru: ”Vom vedea ce se va întâmpla săptămâna viitoare”. Dar cei de la AJF Timiș nu au anunţat brigada lugojeană şi echipa din Liebling, iar în acest caz oare cine trebuie să achite cheltuielile de deplasare ale formației vizitatoare, ale brigăzii de arbitri şi a celor doi observatori!?

*

Seria a III-a

Foresta Mănăştiur – AS Dudeştii Noi 1-3 (0-1)

Liderul a deschis scorul în minutul 35 prin Marius Nichitean, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză. La reluare, gazdele au egalat în minutul 47, ca apoi, în finalul meciului, trupa lui Valentin Miculescu să mai înscrie de două ori prin Alexandru Florea (min. 83) şi Vasile Mecleş (min. 90).

Viitorul Ştiuca – AS Buziaş 1-3 (0-2)

Au marcat: Ştefan Turcin (min. 74) respectiv pentru învingători Adrian Fodor (min. 7, din lovitură de la 11 metri şi 24) și Caius Marta (min. 88).

AS Boldur – AS Bacova 8-2 (5-0)

Au marcat: Florin Bolgea (minutele 22, 35, 44, 90), Andrei Eneşca (minutele 32, 39, 50) şi Laurenţiu Lupulescu (min. 78), respectiv Bogdan Corduneanu (min. 83 şi 86).

În minutul 40, Ionuţ Iacob, de la oaspeţi, a fost eliminat de pe teren.

AS Coşteiu – Olimpia Darova 1-5 (1-1)

Pentru oaspeţi au marcat: Alexandru Voicu – 2, Miţi Bejera – 2 şi Abel Buciuta, un gol. Daniel Cimponeriu, de la oaspeţi, a fost eliminat de pe teren.

Clasamentele în liga a V-a ”Județ”, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: