GALERIE FOTO. Vulturii Lugoj – FC Avrig 7-2: succes cu cel mai mare număr de goluri marcate în C4 în actualul sezon

Vulturii Lugoj a reuşit astăzi, la debutul returului în Seria 4 a ligii a treia, cel mai clar succes al ei de la promovare dar n-a egalat victoria record înregistrată în acest campionat în seria vestică, CS Nova Mama Mia – AFCM Reşiţa 2012 6-0, egalând în schimb diferenţa de scor atinsă în actuala stagiune din C4 de formaţiile cărăşene CS FC Caransebeş şi Muncitorul, învingătoare cu 5 avans.

 

Totuşi, e victoria cu cele mai multe goluri marcate din actuala stagiune în C4.

Deşi au primit gol în primele minute, timişenii au răsturnat rezultatul deja până la pauză, intrând la vestiare cu avantajul de 3-1: Vulturii Lugoj – FC Avrig 7-2. Lucian Stoica a egalat şi preluat conducerea pentru gazde, în minutele 13 şi 37, tot el marcând şi cel de-al şaptelea gol al lugojenilor, în minutul 84. Au mai înscris Ardelean, în minutul 41, Rogozinaru (57) şi rezerva Hârdău (67, 71), respectiv Neag (4) şi Simon (85).

Vulturii trecea şi în jocul tur, din 30 august, de nou-promovata sibiană, cu scorul de 3-1. Ca un aspect pozitiv, deşi etapa a fost programată de la ora 14, într-o zi lucrătoare, circa 300 de spectatori au descins pe „Municipal” pentru a asista la jocul din etapa a 12-a în C4, probabil mânaţi de vremea bună, iar amatorii de fotbal n-au venit degeaba la stadion, cei din Avrig prezentându-se pe malurile Timişului, după ce ultimul lor eşec în deplasare era consemnat prin neprezentare la Reşiţa, 3-0 pentru AFCM 2012.

Interesant, şi precedentele două deplasări ale celor din Avrig aveau loc tot în judeţul Timiş, unde cedau cu acelaşi 2-1, la Becicherecu Mic şi Giarmata.

Cât despre lugojeni, învingători şi vinerea trecută, 4-2 cu nou-promovata Ştiinţa Turceni, după ce mai dispuneau acasă cu 4-1 de AFCM 2012 Reşiţa şi 3-1 de Millenium Giarmata, n-au mai repetat şi la startul returului debutul fără succes din tur, atunci 0-0 cu Mama Mia.

Deşi a fost 7-2, rezultatul putea fi chiar mai drastic, dacă notăm că gazdele au mai ratat şi alte ocazii, cu nonşalanţă, din situaţii favorabile, la una dintre acestea lugojenii scăpând în trio contra portarului formaţiei oaspete dar şutul din careu a trecut peste poartă…

O victorie scăldată în soare, pe o vreme deosebită pentru luna noiembrie.

*

CS Vulturii 2009 Lugoj: Dragostin – Vlădia, Ştreangă, Miculescu, Neagu – Precupanu, Ploscariu, Rogozinaru, Ardelean – Radosav, Stoica.

Pe bancă: Micşa – Loga, Vânătu, Hârdău, Ţoţu, Pop, Marta.

FC Avrig: Cojenel – Popescu, Bădăloi, Dusiulaw, Mărginean, Neag, Frăţilă, Simon, Poplăceanu, Stelea, Bărculeţ.

Pe bancă: Stancu, Span, Diaconu, Bobeţ.

*

Rezultatele etapei a 12-a, prima a returului:

Muncitorul Reşiţa – Pandurii II 0-1: Lupu (43)

AFCM Reşiţa – Millenium Giarmata 1-2: R. Blaga (28) – Mihuţa (44), M. Rosenblum (66)

FC Caransebeş – FC Hunedoara 2-0: Suru (77), Şandru (84)

Jiul Rovinari – Ştiinţa Turceni 1-1: Cârciumaru (21) / Dăianu (38 – autogol)

CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic a stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: