Vulturii – Mama Mia 1-1 (1-0). Sorin Bălu, în ziua naşterii fiicei sale: „A fost un meci de orgolii, cum numai în judeţul nostru se pot întâmpla”

Un prim gol primit în acest campionat de CS Nuova Mama Mia de la Vulturii Lugoj, la cea de-a patra lor întâlnire, din penalty, a echivalat în această seară cu detronarea liderului din Becicherecu Mic de la şefia Seriei a IV-a, după remiza de pe malurile Timişului: 1-1 (1-0).

Sorin Bălu (Mama Mia)

 

Aşadar doar 6 runde a zăbovit Mama Mia în frunte, în această antepenultimă etapă de campionat fiind întrecută de fostul lider CS FC Caransebeş, care s-a desprins în repriza a doua de timişeana CS Millenium Giarmata. Vineri, în penultima etapă, gugulanii vor evolua la Hunedoara, cei de la Mama Mia sperând acum ca gruparea din Caraş Severin să se împiedice în deplasare.

La Lugoj, Vulturii a deschis scorul din penalty, fază în care Marius Toma a fost eliminat de la oaspeţi, în minutul 16, puţin mai apoi primind cartonaşul roşu şi Radosav, de la amfitrioni, iar Telescu a egalat spre final cu capul: 1-1.

„A fost un meci de orgolii, cum numai în judeţul nostru se pot întâmpla. Din păcate astăzi n-am reuşit mai mult decât un egal. Nu dezarmăm însă, continuăm lupta!”, a spus Sorin Bălu, devenit în ziua meciului fericitul tată al unei fiice, Alexia Maria.

„Trebuia să câştigăm fără mari probleme, mai ales prin prisma jocului din prima parte, când ne-am creat 4 mari ocazii, pe când adversarul a avut una singură. Cu puţină şansă, ar fi fost o victorie. Mă aşteptam să reuşim un meci bun, pentru că echipa are valoare şi puteam mai mult pe parcursul acestui play-off. Sunt mulţumit că am reuşit în ultimele runde să evaluăm mulţi tineri, ceea ce îmi dă speranţe că Vulturii va avea o altă faţă în viitorul campionat, cu tinerii care au confirmat. Aştept cu încredere şi ultimele două etape şi sper să obţinem maxim de puncte, sperăm să terminăm pe 5!”, a spus Ilie Rotariu, antrenor al Vulturilor, care a detronat liderul Mama Mia, rămas acum la un punct în urma Caransebeşului.

În Caraş Severin, CS Millenium Giarmata a fost depăşită în partea a doua a jocului din această seară, 3-1 la pauză 0-0, abordat de Călin Cojocaru în alcătuirea Gîrlea – Mihălceanu, Hoţa, Oneţ, Jichici – Leucă – Baidoc, Călin, Zele – Fuchs, Sturza. Gideon a fost introdus în joc la pauză, iar Dancia, Gîrba şi Rosenblum în ultima pătrime a jocului.

Zele a marcat golul de onoare al Giarmatei în minutul 88, la scorul de 3-0, într-una din rarele incursiuni ale grupării timişene, care vineri va primi pe teren propriu replica fostului lider Mama Mia.

Rezultatele etapei a 8-a în play-off:  

Vulturii Lugoj – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-1: Rogozinaru (17 – pen.) – Telescu (82);
FC Caransebeş – Millenium Giarmata 3-1: Suru (64 – pen.), Şandru (72, 78) – Zele (88);
Pandurii II Târgu Jiu – FC Hunedoara 2-1: Negrescu (18), Găceanu (76 aut.) – Pepenar (35).

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vulturii – Mama Mia 1-1 (1-0). Sorin Bălu, în ziua naşterii fiicei sale: „A fost un meci de orgolii, cum numai în judeţul nostru se pot întâmpla”

  1. Nina spune:

    Gunoaie de psd-isti lugojeni, corect era ca si cu Caransebes sa joace la fel.

  2. danna spune:

    TOANTO,PSD-ul nu joaca in play-off,aia-s CAMPIONI…..PNL-eii lui antonescu au tradat ca si in politica…HA,HA,HA….

  3. Extraordinar spune:

    Daca erau buni ne bateau la Lugoj. Pe facebook inainte cu 3 saptamani de finalul campionatului isi spuneau „Campionii”,asta ne-a deranjat cel mai mult pe noi Lugojenii. A sunat ca si cum noi suntem inofensivi. Multi dintre ei se cred fotbalisti dar sa fim drepti,deocamdata suntem prieteni cu fotbalistii si ar trebuii sa ne vedem lungul nasului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: