Turneu de tenis cu piciorul pentru amatori la Padel Center pe 13 mai

Duminică, în data de 13 mai, este anunțată derularea unui turneu de „labtenis” pentru amatori, întrecere care se va desfășura între echipe de dublu, dar în cazul cererii, în paralel, și la simplu respectiv în formații de câte trei.

Începând cu ora 11, la Baza Sportiva Padel Center, cunoscută și sub denumirea „Arena Constructim”, situată la ieșirea din Timișoara pe calea Aradului, după Decathlon, va avea loc în weekend un turneu de tenis cu piciorul pentru amatori. Iar începând cu ora 13, echipa reprezentativă de tenis cu piciorul a orașului va disputa un meci oficial în cadrul Campionatului Național pe terenul alăturat celor alocate derulării turneului de amatori.

Nu vor lipsi nici premiile care vor consta în cupe, medalii și tricouri, iar pe durata turneului protocolul va fi asigurat cu aperitive și beri reci, finalul întrecerii fiind marcat cu un… ceaun pe cinste! Pentru alte informații precum înscrieri și taxe pot fi apelate numerele de telefon +40 (753) 387 533 (Voicu Gabriel – Futnet Timișoara) și +40 (724) 476 836, la Arena Padel Center.

Acest articol a fost publicat în Futnet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Futnet: