19 goluri în derby-ul Viitorul Biled – AS Cornești

Liga Satelor la minifotbal, întrecere derulată la baza BiArena din Sânandrei, a continuat sâmbătă cu disputarea unei noi runde de meciuri, dar și a unor restanțe. Iată ultimele detalii, conform www.ligasatelor.ro.

 

A fost ziua a două derby-uri, în care echipele de pe locurile 1-2 le-au întâlnit pe cele de pe 3-4 (cele două din Cornești). Și, până la un punct, desfășurarea meciurilor a fost identică. Cei din Cornești au deschis de fiecare dată scorul, au fost egalați și au înscris pentru 2-1. Până la urmă, ambele au pierdut, deși la pauză niciuna nu era condusă…

După un joc cu o încărcătură incredibilă, Speranța a cedat cu 3-2 (1-1), ratând șansa de a se apropia la trei puncte de lider.

AS a condus la un moment dat pe Viitorul cu un șocant 6-3 (la pauză fusese 4-3), inclusiv portarul-căpitan Ovidiu Bărcan marcând, din penalty! De aici încolo, însă, AS-ul a căzut fizic. Biledul a egalat la 6 și va câștiga la nu mai puțin de cinci goluri diferență, într-un meci în care s-a marcat de… 19 ori!!

AS a pierdut apoi și cu MMC-ul sânandreian, la care a jucat și Alex Bodochi (ACS Poli II).

Cu o echipă, în bună parte, nouă, dar care continuă campionatul datorită omului de mare caracter Dudu Cadar, Union a pierdut la scor cu echipa lui Cristi Șandor. Explicabil, din moment ce la dudeșteni au jucat doi copii, Denis Suliman (14 ani) și Darius Suliman (12 ani), coechipieri în acest meci cu tatăl lor,  Nicu Suliman! Darius tocmai evoluase în acea zi în tricoul Ripensiei, într-un meci din Campionatul Județean Timiș de juniori D, cu CS Sânandrei!

Derby-ul Dudeștilor Noi a fost câștigat de Ciumăgelu lui Alex Marcu în fața Pindului lui Gelu Trișina.

Jucătorii de la Dental Juniors, studenți la Stomatologie, sunt ocupați cu organizarea unui congres de profil, neputându-se prezenta la meciuri și pierzând la ”masa verde”.

Restanțe din etapa a XIII-a (sâmbătă, 25 martie)

16: Dental Juniors Timișoara – Union Dudeștii Noi 0-3 (n)

18: AS Cornești – Viitorul Biled 7-12

Etapa a XIV-a (sâmbătă, 25 martie)

17: Viitorul Biled – Dental Juniors Timișoara 3-0 (n)

17: Union Dudeștii Noi – SLC Sânandrei 2-10

18: Speranța Cornești – Atletico Textila Timișoara 2-3

19: MMC Sânandrei – AS Cornești 9-4

19: Ciumăgelu Dudeștii Noi – Pindul Dudeștii Noi 6-3

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: