9 echipe la cea de-a V-a ediţie a Cupei Automotive la minifotbal, la Helios Sport

O competiţie de tradiţie în acest deceniu, rezervată echipelor de minifotbal ale angajaţilor companiilor din industria automotive din vestul ţării, se pregăteşte de debutul celei de-a cincea ediţii, ce reuneşte la start 9 formaţii, două dintre acestea fiind şi câştigătoare ale precedentelor turnee, în 2011 şi 2012 Delphi Packard din Sânnicolau Mare, iar în 2013 şi 2014, Continental Automotive. Gazdă în fiecare toamnă a întrecerii amatoare, Helios Sport Club din Bulevardul Iosif Bulbuca, a găzduit deja tragerea la sorţi a grupelor turneului.

Cupa Automotive 2013: competiţie de 8 echipe rezervată angajaţilor companiilor de profil din Timişoara, organizată anual de Helios Sport

Cupa Automotive 2015: competiţie de 9 echipe rezervată angajaţilor companiilor de profil din Timişoara şi din zonă, organizată anual de Helios Sport

 

 

Aceasta a avut loc luni la sediul clubului din sud-estul Timişoarei, toate cele 9 grupări înscrise în competiţie confirmând 100% participarea. Aşadar, ediţia 2015 va porni la drum sub forma a două grupe, una de 4 şi alta de 5 echipe, capi de serie în acest an fiind Continental şi Delphi, foste câştigătoare ale „Cupei Automotive”.

 

Grupa A, din care fac parte 4 echipe, este alcătuită din:

1. Continental; 2. TMD Friction; 3. Mahle; 4. TT Electronics

Grupa B este alcătuită din 5 formaţii:

1. Delphi; 2. MGI Coutier; 3. TRW; 4. Leman Industrie, 5. Telco

Etapa I  va debuta duminică 20 septembrie 2015 cu următoarele meciuri:

Ora 10: Continental – TMD Friction

Nu mai devreme de ora 11: Mahle – TT Electronics

Nu mai devreme de ora 12: Delphi – MGI Coutier

Nu mai devreme de ora 13: TRW – Leman Industrie.

Telco stă, nu joacă în runda inaugurală.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: