AEM Timişoara trece fără gol primit de faza grupelor turneului final. În sferturi, cu Tanzmannschaft Bucureşti

AEM Timişoara, vicecampioană a întrecerii judeţene „Alborz” la minifotbal, a completat astăzi parcursul fără gol primit în faza grupelor turneului final al Campionatului Naţional de minifotbal ce se dispută de vineri până duminică la Arad, câştigând din nou cu 1-0 şi calificându-se prima pentru sfertul de finală cu Tanzmannschaft Bucureşti. Iar în cazul unui nou succes, bănăţenii vor juca duminică dimineaţă cu învingătoarea disputei Dorna Vatra Dornei – EOn Iaşi, pentru un loc în finala de mâine de la ora 14.

a69d60ec03613f55d4b28a1eec0abe7acover-fb camp nati

 

Echipa de minifotbal a grupării timişorene Aparate Electrice de Măsurat este singura dintre cele 16 finaliste la nivel naţional care n-a primit nici un gol în cele 3 apariţii din faza grupelor, începută ieri la ora 15 la Arad, trecând cu două triumfuri la limită şi o remiză albă de primul nivel al competiţiei de 3 zile de pe malurile Mureşului.

Vineri seară de la ora 18, AEM a trecut la lovituri de departajare, cu 2-0, de Neatza & Prietenii din Bucureşti, după 0-0 în timpul regulamentar de joc, iar de la ora 22 de Fan Courier Zalău, cu 1-0, în cea de-a doua etapă a Grupei D.

Timişorenii, învinşi recent în ultimul act al turneului final al Cupei României, disputat în nordul Moldovei, s-au impus tot cu 1-0 şi sâmbătă de la ora 12, în ultima apariţie din serii, contra lui Coriolan Bacău, câştigând astfel Grupa D cu linia de clasament 3 2 1 0 2-0 8 puncte.

Drept urmare, a doua clasată în campionatul timişean pe sezonul 2014/5 va disputa sâmbătă la ora 19 sfertul de finală cu Tanzmannschaft Bucureşti, de două ori învingătoare dar şi învinsă în Grupa A, pe care a încheiat-o în urma Dornei Vatra Dornei. Conform sistemului competiţional, AEM ar urma să evolueze în semifinala de duminică de la ora 10 cu câştigătoarea duelului dintre Dorna Vatra Dornei şi EOn Iaşi, bineînţeles, dacă va trece în prealabil de bucureşteni.

Pe cealaltă jumătate a tabloului întrecerii, RMC 24 Alba Iulia – Neatza & Prietenii Bucureşti şi Juventus Sibiu – Autovip Garden Şimleu Silvaniei. Nici Dorna Vatra Dornei respectiv Juventus Sibiu n-au pierdut încă în faza grupelor turneului final arădean, caz valabil şi pentru Neatza & Prietenii Bucureşti, care, depăşiţi de AEM doar la lovituri de departajare, au câştigat apoi celelalte două partide din Grupa D.

Campioană a întrecerii timişene de 34 de etape a fost în ediţia 2014-5 gruparea AS WMT Giroc, care a ratat însă într-un duel eliminatoriu direct tocmai cu cei de la AEM calificarea pentru turneul final pe ţară de la Arad, în cadrul sferturilor competiţiei regionale Zona Sud-Vest de la Deva.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: