Campioana Informatica învinge și în primul meci acasă al noului sezon din Liga 1, la limită cu Dunărea

Învingătoare cu 9 zile în urmă în deplasare la startul în noua ediție a Ligii 1 de fotbal în sală, 1-10 la o grupare suceveană sosită din divizia secundă, deținătoarea la zi a titlului în elita futsalului românesc și-a făcut în această seară și prima apariție pe teren propriu în campionat, CS Informatica revenind în sala ”Constantin Jude”, unde la recentul debut internațional se califica în grupele principale din UEFA Futsal Champions League, iar de această dată s-a impus la limită, 3-2 (2-0) cu Futsal Club Dunărea Călărași.

După victorii categorice atât în grupa triunghiular preliminară găzduită în cadrul UEFA Futsal Champions League la Timișoara cât și în runda inaugurală de campionat, la Bukovina Vicov, campioana națională a obținut astăzi și un succes la limită, 3-2 cu a cincea clasată la finele sezonului regular trecut, Dunărea apropiindu-se de două ori la un singur gol diferență însă fără a izbuti și egalarea împotriva ”violeților” care deschideau scorul deja în minutul 5.

Autor, Daniel Araujo, servit de Savio, iar avantajul timișorenilor a fost dublat puțin după mijlocul primei reprize prin noua achiziție Ovsyannikov, care a finalizat un contraatac: 2-0, scor la pauză.

Oaspeții din Călărași, învingători în runda inaugurală în deplasare cu 2-5 la SCM Gloria Buzău, au reintrat imediat în joc odată ce au redus din handicap prin Vîrlan în chiar primul minut al reprizei secunde, însă tot o nouă achiziție din Ucraina, Bondar, a refăcut diferența de două goluri la mijlocul părții a doua: 3-1. Dunărea a curs mai bine după pauză, înscriind și Tomescu, ultim gol al partidei din etapa a II-a, însă toate punctele au rămas în posesia campioanei țării, care și-a fructificat avantajul terenului propriu, într-o ultimă repetiție înaintea deplasării peste două săptămâni la Autobergamo Deva, la rândul ei cu două victorii în cont.

Rezultatele etapei a II-a în Liga 1 de futsal, clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. Următorul meci acasă al timișorenilor este programat în cadrul rundei a IV-a, în prima decadă din octombrie, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: