CFR Timișoara cedează în secuime de la 0-3 finalistei Cupei

După ce runda inaugurală a noii ediții de campionat cu doar 7 cluburi în Liga 1 de futsal a avut parte de un 23-1 care spune multe despre nivelul întrecerii, etapa a II-a a ratat startul prin nedisputarea jocului de sâmbătă dintre codașele din Cluj și Ciorăști, care nu intră în calculele în cinci pentru calificarea în faza play-off de 4 echipe, astfel încât partida de debut a rundei s-a desfășurat duminică de la ora 18 la Odorheiu Secuiesc, cu nou-promovata CSF CFR 1933 Timișoara protagonistă la conducere în prima repriză în Sala Rákóczi, cu 0-3 și 2-3 la pauză, pierzătoare însă în cele din urmă cu 6-4 în fața finalistei Cupei României, localnica Futsal Klub.

Timișorenii debutanți marți în Liga 1 Futsal prin a răsturna acasă soarta duelului direct pentru locul 4 cu CS Luceafărul Buzău, de la 0-3 și 1-3 la pauză la 6-5, au pierdut duminică de o manieră similară în secuime, după ce s-au desprins la 0-3 în primul sfert de oră, grație reușitelor antrenorului-jucător Robert Lupu, Răzvan Plopeanu si veteranului Robert Matei. Însă, FK Odorheiu Secuiesc a redus din handicap deja până la pauză, Balint si Szecsi înscriind pentru 2-3.

Harghitenii debutau acasă după ce în runda de debut câștigau cu 5-7 (1-2) în deplasare meciul inaugural al ediției, la nou-promovata din Ciorăști, despre FK Odorheiu Secuiesc fiind de spus și că a pierdut în primăvară finala ediției 2020/1 a Cupei României, 3-6 cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, cea care o elimina de fapt în sferturile aceleiași competiții pe CFR Timișoara, în februarie 2021, la Miercurea Ciuc, cu 5-3.

antrenorului-jucator Robert Lupu, au intors scorul. Miklos, Tanko, Balaszi si din nou Balint au dus scorul la 6-3. Spre onoarea lor, CFR a atacat in multe momente cu portar „inaintas”, dar nu a mai avut puterea decat de a mai marca o data, prin Robert Matei.

Mai experimentată, cu sezoane la rând în Liga 1, în ultimul intrând în play-off de pe locul 4 tot din 7 participante și câștigând finala mică în ciuda faptului că a rămas a patra și după întâlnirile din careul fruntaș, 5-0 pentru locul 3 cu Autobergamo Deva, FK Odorheiu Secuiesc a răsturnat scorul în repriza a II-a a disputei cu CFR Timișoara, și pe fondul eliminării antrenorului-jucător al bănățenilor, Robert Lupu.

Amfitrionii din secuime au profitat și au întors scorul prin Miklos, Tanko, Balaszi și din nou Balint, 6-3. CFR forțând apoi revenirea în joc, și înscriind prin Robert Matei: 6-4.

Primă înfrângere în elită pentru timișoreni, pe care luni 20 septembrie de la ora 18 i-ar aștepta în principiu, în continuarea etapei a III-a, primirea codașei CFF Clujana, doar că trupa de sub Feleac n-a fost programată acasă în rundele 2 și 4, cu cei din Ciorăști respectiv Buzău, așa încât, de urmărit. Apoi, deplasarea la Deva la început de octombrie, în runda a patra.

Etapa în curs se încheie marți de la ora 18 cu duelul Deva – Galați. Rezultatele și programul rundelor 2-3, pe coloana clasamentelor secțiunii Futsal/Minifotbal. 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: