CFR Timișoara încheie turul cu primul succes afară în Liga 1

Nou-promovata CSF CFR Timișoara 1933 a obținut în această seară prima sa victorie în deplasare în Liga 1 Futsal, la a treia încercare, după eșecuri strânse la echipe de pe podium, răsturnând scorul după pauza jocului direct al cluburilor sosite din Liga 2, în Vrancea, unde ”vișiniii” au disputat ultimul lor meci din tur, fiind astfel primii care și-au încheiat deja aparițiile din prima jumătate a sezonului regular, deja din penultima rundă a turului: 2-4 (2-1) la Focșani cu CS Local Sportul Ciorăști.

Ceferiștii au câștigat astăzi de la ora 18 pentru prima oară în Liga 1 Futsal după o lună fără o zi de la zdrobitorul 15-0 acasă cu codașa fără succes Clujana Cluj, de astă dată timișorenii înregistrând întâia lor victorie în deplasare de la promovare, în urma eșecurilor afară cu 6-4 la Odorheiu Secuiesc și 2-1 la Deva.

CFR avea ascendentul victoriei în plus în tur față de nou-promovații din Vrancea, două succese ale bănățenilor față de unul singur al moldavilor, ceea ce le separa ierarhic pe vecinele de clasament de pe locurile 4-5, dar și ascendentul victoriei directe în barajul de promovare din martie, pe teren neutru, turneu în urma căruia cele două formații au promovat la braț.

În această seară, CFR a revenit după pauză precum în jocul inaugural acasă cu Luceafăul Buzău iar astfel a încheiat în avans parcursul din tur pe locul 4, unul de calificare în faza play-off 1-4 a campionatului Ligii 1, având momentan 6 puncte în fața Luceafărului și a celor din Ciorăști, care se vor întâlni marțea viitoare la Buzău, în ultima partidă programată în turul sezonului. 

Alb-vișiniii au înreristrat așadar câte 3 victorii respectiv înfrângeri în tur, cedând fruntașelor de pe podium și depășind formațiile de care sunt urmați în clasament, primele două succese fiind repurtate acasă iar cel de-al treilea astăzi în ”Polivalenta” din Focșani, după ce unul dintre eșecuri s-a consemnat acasă, 1-2 cu CS United Galați, etapa trecută. 

Nou-promovata comunală din Vrancea a pierdut așadar toate aparițiile acasă în tur, luna trecută cu 5-7 cu FK Odorheiu Secuiesc și 4-6 cu Autobergamo Deva, luna aceasta fiind depășită cu 9-3 la Galați dar și câștigând în premieră în elită, cu 10-3 duminica trecută la codașa din Cluj.

CFR și cei din Ciorăști se mai întâlneau pe 19 martie în prima etapă din totalul de trei în tot atâtea zile ale turneului patrulater de promovare de la Sebeș, timișorenii luând prima opțiune pentru accederea în Liga 1 printr-un 7-3 conturat de Nemițanu cu un ”careu” și Ilaș cu o ”dublă”. după care au defilat spre elită, 8-3 după 24v de ore cu Metropolitan Ișalnița (Dolj) și 9-1 cu Kereszthegy Remetea. Vrâncenii din Ciorăști tranșau cu 4-3 ceea ce avea să fie meciul decisiv pentru asigurarea celui de-al doilea loc de promovare, în runda secundă, cu oltenii din Ișalnița.

CFR Timișoara va sta etapa viitoare, a șaptea, urmând a aborda returul marți 2 noiembrie de la ora 18 la Buzău, după care meciul acasă cu FK Odorheiu Secuiesc, în runda a 9-a.

Rezultatele etapei a 6-a în Liga 1 Futsal – care s-a încheiat în această seară la Focșani, precum și programul viitor respectiv clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Futsal/Minifotbal. Pe aceeași coloană, ultimele rezultate, programul următor și clasamentul primei divizii a Campionatului Județean Timiș Alborz de minifotbal.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: