Conti Power își adjudecă derbyul uzinei

Continental AP câștiga derbyul în tur cu scorul de 2-1, ca acum, în partida retur a campionatului, colegii de la Continental Power să se impună cu același scor. Privind doar statistic, ar părea un scenariu asemănător cu cel de la celebrele confruntări dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Gloria Bistrița, în schimb, în Campionatul de Minifotbal Alborz nu e loc de așa ceva, ambiția și rivalitatea fiind la ordinea zilei mai ales în asemenea partide.

Astfel, prin această victorie, inginerii de la Conti Power urcă până pe prima poziție care asigură un joc de baraj pentru menținerea în prima ligă, în timp ce colegii de la AP, sunt doar la 3 puncte deasupra zonei retrogradării.

Campioana en-titre, MAV-Glissando, face primul pas greșit în acest retur, remizând împotriva unei redutabile formații, Pariorii, în timp ce într-o altă confruntare devenită clasică la minifotbal, Club AS și AS WMT Giroc au terminat la egalitate, 0-0, șansele vreuneia dintre ele de a mai spera la titlu fiind mai mult pe hârtie.

SNB-ul, în schimb, și-a mai spălat din păcatele startului dezamăgitor de retur și s-a impus categoric împotriva celor de la Tao Tim, cu un neverosimil 7-2. Prin această victorie, trupa lui Nelu Bota se apropie la 7 puncte de MAV-Glissando, urmând ca la sfârșitul săptămânii să întâlnească liderul în meci direct, partidă pe care SNB este obligată s-o câștige dacă mai vrea să aibă vreo șansă la titlu.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: