Copiii aceleiaşi grupe a antrenorului Petcu iau… două locuri pe podium

LPS Banatul Timişoara, generaţia 2002-2003, a reuşit performanţa de a se clasa cu două garnituri pe podiumul Cupei Bega, desfăşurată în weekend la Giroc. „Am aliniat două garnituri valorice ale aceleiaşi grupe de copii şi s-a întîmplat ca outsiderii să-i învingă pe cei mai buni în jocul direct din semifinală”, a explicat Cristi Petcu, antrenorul copiilor.

Pandurii Tîrgu Jiu a cîştigat această a doua ediţie a „Cupei Bega” la generaţia 2002-2003, învingînd LPS Banatul II la 7 metri, după ce scorul finalei fusese 1-1, cu Adrian Bain marcator pentru timişoreni. LPS Banatul I a învins în finala mică pe Poli, care cedase de la 7 metri şi în semifinala cu Pandurii, după 1-1 în timpul regulamentar. „Am luat locul 3 fără să fi încasat un gol”, a remarcat Cristi Petcu , care a împărţit grupa în două echipe, dintre următorii jucători: Răzvan Sava şi Casian Ştefan (portari), Fabian Roth, Marius Chiriac, Gabriel Pantea, Giovani Nicolic, Denis Giurgiu, Dominic Mariţoiu, Andrei Olaru, Vlad Toma, Robert Cîtu, Dragoş Mihai, Alin Amariei, Cătălin Sabaiduc, Saşa Weber şi Enes Baltici.

În grupe echipele sale învinseseră cu 4-0 pe Electrica şi cu 3-0 pe Poli, respectiv cu 4-0 pe FC Porto Bega, organizatoarea turneului, remizînd 0-0 cu Pandurii.

LPS Banatul a triumfat în „Cupa Bega” şi la generaţia 2003, copiii lui Pavel Velcotă dispunînd în finală cu 4-2 de Poli, în vreme ce trofeul la generaţia 2000 a fost obţinut de sîrbii din Zrenjanin.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = trei

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: