CS Informatica Timișoara, din victorie în victorie: 8-2

Campioana României la futsal și-a etalat în această seară calitățile ofensive într-un nou raid prin Sânnicolau Mare, unde a găzduit de la ora 18 al doilea meci din programul etapei a șasea în Liga 1, pe care l-a abordat din postură de mare favorită în fața vizitatoarei Futsal Poli Iași, grupare cu o singură victorie, din a doua jumătate a ierarhiei. Iar CS Informatica Timișoara s-a desprins categoric după pauză, 8-2 după 3-2 în urma primelor 20 de minute, învingând pentru a doua oară în această săptămână, după succesul cu 5-7 de marți la Odorheiu Secuiesc.

Reconectați așadar săptămâna aceasta la campionatul intern, în care au de apărat titlul pe țară, după ce precedentul meci în Liga 1 înaintea plecării spre Letonia pentru partidele din faza grupelor principale în UEFA Futsal Champions League îl disputau pe 30 septembrie în deplasare la Deva, 1-1 cu Autobergamo, deținătorii încă neînvinși în tur ai tuturor trofeelor naționale s-au repoziționat rapid grație ultimelor succese în zona înaltă a ierarhiei, poziție pe care pot să și-o îmbunătățească odată cu un nou rezultat favorabil, de așteptat miercuri seară în restanța pe teren propriu cu Imperial WET Miercurea Ciuc.

Miercuri de la ora 18, CS Informatica va reveni așadar pe terenul sălii ”Constantin Jude”, pe care a jucat o singură dată în noua ediție a Ligii 1, trecând cu 3-2 de cei din Călărași acum mai bine de o lună, săptămâna viitoare fiind vorba despre o restanță din runda a IV-a, pe când timișorenii erau în Letonia în patrulaterul internațional, restanță cu harghitenii de mijlocul clasamentului.

Astăzi, în seria de 3 apariții în puțin peste o săptămână în campionatul rampă de lansare spre cupele europene, elevii lui Robert Lupu au jucat pe suprafața de teren a sălii ”Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, dat fiind ocuparea sălii ”Constantin Jude” în acest weekend cu evenimente de pe ringul dansului sportiv.

Iar timișorenii și-au continuat parcursul imperturbabil, 8-2 după 3-2 la pauză cu ieșenii, ucraineanul Denys Ovsyannikov probându-și din nou apetitul ofensiv și instinctul de marcator, cu 3 goluri marcate, completat la acest capitol cu tot atâtea reușite de Daniel Araujo, iar de Pedrinho cu unul, încă un gol în contul bănățenilor venind și din partea oaspeților din capitala Moldovei.

Tot astăzi, în primul meci al rundei a șasea, Bukovina Vicov, care pierdea la ”masa verde” cu 0-5 precedenta partidă acasă, cu gălățenii, din cauza lipsei asigurării asistenței medicale la teren, a cedat cu 1-4 vizitatorilor din Călărași. Clasamentul actualizat și programul etapei a VI-a și a VII-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 9

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: