„Cupa antidrog pentru liceeni”, în organizarea Academiei Olimpice Române – Timiş, marţi, la „Banatul”

Academia Olimpică Română, Filiala Timiș, desfășoară marți, 27 mai 2014, de la ora 10, în incinta Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara, concursul judeţean sportiv Cupa antidrog, ediția a VII-a, în cadrul activităților Lunii Olimpice.

Evenimentul este organizat împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, cu Direcţia Pentru Sport şi Tineret Timiş, cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Liceului cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Timişoara şi a Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Concursul judeţean sportiv Cupa antidrog reprezintă o competiție sportivă de fotbal între licee din județul Timiş și constituie secţiunea sportivă a proiectului naţional „Mesajul Meu Antidrog ediţia a XI – 2014”.

Evenimentul sportiv va fi desfăşurat în cadrul „Lunii olimpice 2014”, campanie promovată de Academia Olimpică Română, cu ocazia împlinirii a „100 ani de olimpism în România”.

Pe parcursul acestui eveniment, liceele înscrise din judeţul Timiş vor participa cu echipe de 5 + 1 elevi (+ 4 rezerve).

La finalul competiției, va avea loc și premierea câştigătorilor, de către reprezenţanţii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, ai Academiei Olimpice Române, ai Consiliului Judeţean Timiş, precum şi de reprezentanții celorlalte instituţii implicate în organizarea acestui eveniment.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc.  De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiș se  desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”. 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: