Echipele de pe podium, Atletico Textila, Viitorul Biled și Speranța Cornești, învingătoare în primele două etape din turul II al Ligii Satelor

Încheierea lunii februarie și începutul celei în curs a adus primele două runde din turul secund al noii ediții a Ligii Satelor, care se derulează în actuala campanie sub forma extinsă a trei tururi de campionat. Iată ierarhia la zi, ultimele rezultate și amănunte din întrecerea de minifotbal organizată la baza sportivă BiArena din Sânandrei, conform site-ului competiției, www.ligasatelor.ro, cu mențiunea că grupările de pe podium au învins în ambele apariții de la debutul fazei secunde.

În consecință, liderul Atletico Textila, neînvins, unicul fără eșec după primele 11 etape, a condus ”evadarea” formațiilor de pe podium, desprinse de restul plutonului, prima clasată având 31 de puncte și golaverajul 88-39, Viitorul Biled 30 de puncte (11 10 0 1 96-32) iar Speranța Cornești 25 de puncte (11 8 1 2 65-51). În continuare, pe pozițiile 4-5, formații din Dudeștii Noi, Union și Ciumăgelu, cu 16 respectiv 13 puncte, pe șase AS Cornești, cu 12 puncte dar din doar zece apariții, urmată de Athletic Covaci (11p / 9j), MMC Sânandrei (7p / 11j), Pindul Dudeștii Noi (6p / 11j) și Dental Juniors Timișoara, ultima clasată, pe poziția a zecea, cu 4 puncte din zece întâlniri.

În primul week-end din martie, programând runda cu numărul 11, Biledul lui Răzvan Iezan și al fraților Lupou (Raul și Claudiu) n-a avut emoții în fața Ciumăgelului, la care căpitanul Alex Marcu este în continuare indisponibil. Derby-ul Dudeștilor Noi s-a încheiat cu victoria Unionului în fața Pindului, iar în cel al Corneștiului s-a impus Speranța.

Cel mai disputat meci al rundei a adus victoria la limită a liderului Atletico Textila (fără mai mulți titulari) în fața sânandreienilor. Aceștia din urmă nu i-au avut pe căpitanul Cosmin Maiurjia, plecat la o aventură cu motocicleta în pădure, și pe vicecăpitanul Mădălin Florea, prezent doar pe margine, dorind să se menajeze pentru o… întâlnire cu o fată frumoasă! Au fost, în schimb, Alex Bodochi (ACS Poli – juniori A), Raul Truică (fost junior la FC Timișoara), Cristian Șandor (căpitanul lui EHG Sânandrei, prezentă la prima ediție a Ligii Satelor) și Adrian Roman (fratele fostului internațional de juniori Alin Roman).

Etapa a XI-a (sâmbătă, 4 martie)

16: Dental Juniors Timișoara – Athletic Covaci amânat

17: Ciumăgelu Dudeștii Noi – Viitorul Biled 4-12

17: Pindul Dudeștii Noi – Union Dudeștii Noi 6-9

18: AS Cornești – Speranța Cornești 4-6

18: Atletico Textila Timișoara – MMC Sânandrei 3-2.

Cu o etapă înainte, cea de-a X-a, de la finalul lunii februarie, primele trei clasate învingeau pe linie, Viitorul dispunând de MMC în derby-ul etapei, iar Speranța și Atletico Textila neavând emoții cu Pindul respectiv Dental Juniors. Derby-ul Dudeștilor Noi, Union – Ciumăgelu, s-a încheiat egal, cele două rămânând la egalitate de puncte. Viitorul Biled – MMC Sânandrei a fost 6-2, cu MMC preluând în clasament bilanțul lui AS Bărăteaz. Cu Marius Merca, cel care în prima ediție a Ligii Satelor (2015) a fost căpitanul Gloriei Sânandrei, clasată pe locul 3, MMC a început în forță, conducând cu 2-0. La pauză a fost 2-2, dar apoi, în repriza secundă, Viitorul s-a desprins clar…

Etapa a X-a (sâmbătă, 25 februarie)

17: Speranța Cornești – Pindul Dudeștii Noi 10-3

17: Dental Juniors Timișoara – Atletico Textila Timișoara 4-9

18: Union Dudeștii Noi – Ciumăgelu Dudeștii Noi 2-2

18: Viitorul Biled – MMC Sânandrei 6-2

Meciul Athletic Covaci – AS Cornești a fost amânat.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: