Fair Play București, din nou campioană a Cupei Internaționale Vambos. Red Stars pe 3

Echipa românească Fair Play București a câștigat finala împotriva Karamba, formație din Plovdiv, și astfel a ridicat deasupra capului trofeul celei de-a treia ediții a competiției internaționale de minifotbal Cupa Balcanică Vambos. Fair Play câștiga și prima ediție a turneului, care a avut loc anul trecut în Sofia.

În faza grupelor, câștigătorii medaliilor de aur în întrecerea găzduită de Sofia au reușit meciuri victorioase cu Metro Cluj și Juventus Stara Zagora precum și un rezultat de egalitate împotriva celor de la Red Stars, din Timișoara. Red Stars avea să cucerească medalia de bronz, după victoria împotriva formației Joga Bonito, în meciul pentru locul al treilea. Astfel, deși jocul ei nu a fost unul reușit în semifinală, a izbutit totuși buna performanță de a câștiga finala mică și de a urca pe podium.

În sferturile de finală, Fair Play i-a învins pe cei de la Hodor (Cluj-Napoca), încă o victorie obținând în semifinala contra celor de la Red Stars, cu 8-0. Pe drumul spre finală, Karamba a terminat în grupă cu două victorii și o înfrângere. În sferturi, Karamba a eliminat o fostă câștigătoare a Balkan Vambos Cup, campioana ediției trecute, Varna Firm, după o foarte aprigă dispută încheiată cu scorul de 2-2 în timpul regulamentar de joc și adjudecată din penalty, la loviturile de departajare. În semifinale a repetat același rezultat, și din nou lovituri de departajare, de data aceasta împotriva celor de la Joga Bonito.

Fairplay a fost vizibil superioară în ultimul act și astfel a câștigat cu 4-0. Pe mai departe, mult succes echipelor în competițiile regionale și o reîntâlnire la cea de-a patra ediție a Cupei Internaționale Vambos din Bulgaria!

Cu mulțumiri, fotoreporterului…

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: