FC Chișoda, FC Ryc și Peciu Nou, pe podium la Cupa 1 aprilie DAF Junior

La ceas de primăvară, în prag de sărbători, și competiții locale care să magnetizeze practicanții mișcării pe terenul de sport. Caz al turneului de minifotbal găzduit de localitatea Giroc, pe baza sportivă Daf Junior, cu participarea a 12 echipe împărţite în patru grupe, câştigătoarele calificându-se în faza semifinală. Iar o plăcută surpriză a oferit formația îngemănată din localitatea Peciu Nou, care a câştigat grupa şi a urcat apoi pe podium, triumfând în finala mică, pentru locul trei.

Iată rezultatele din fazele eliminatorii ale Cupei 1 aprilie DAF Junior, nominalizările individuale, componența ocupantelor podiumului și o fotografie cu cei din Peciu Nou…

FC Chișoda s-a calificat de pe primul loc din triunghiularul Grupei A, din Grupa B, FC Ryc, din Grupa C tinerii din Peciu Nou, iar din Grupa D, Old Boys.

În semifinale, FC Ryc – Old Boys 3-0 și FC Chişoda – Peciu Nou 5-2, finala mică fiind adjudecată de Peciu Nou, 3-0 cu Old Boys, iar cea pentru locul I, finala mare, de FC Chişoda, 3-1 cu FC Ryc.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Eduard Soare, dintre cei din Chişoda, iar cel mai bun portar, Raul Petrar, pentru FC Ryc.

FC Chișoda a câștigat trofeul cu efectivul Alin Ciorogariu, Alexandru Rus, Răzvan Rus, Alin Rus, Eduard Soare, Alin Tâmblaru, Raul Şimian, Jusztin Asztalos, Raul Gaşpar și Bogdan Dumitru.

FC Ryca obținut locul 2 cu Grațian Râmneanţu, Raul Petrar, Ciprian Jurcă, Alin Ardelean, Vlad Nicoară, Darius Buzdugan, Răzvan Popovici și Alexandru Duțu.

Iar cei din Peciu Nou au urcat pe podium în componența Marko Radosavliev, Adrian Ciherean, Vasile Semeniuc, Alexandru Tamaş, Marcel Cazacu, Sinişa Sporin, Rafael Husarciuc, Cosmin Horaniţ şi Marius Enache.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: