GALERIE FOTO. Informatica Timișoara – Dunărea Călărași 3-5

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de futsal dintre echipele CS Informatica Timișoara și Futsal Club Dunărea Călărași, contând pentru sferturile de finală din Cupa României, disputat la sala ”Constantin Jude” marți 25 februarie de la ora 18 și câștigat de vizitatori, calificați în Final4.

CS Informatica a răsturnat scorul până la pauza partidei eliminatorii jucate la Timișoara în sferturile Cupei României la fotbal în sală și s-a desprins de deținătoarea trofeului la 3-1 în prima jumătate a reprizei a II-a, după mijlocul căreia oaspeții au redus din handicap, tot portocalii înscriind de încă două ori în același minut, cu cinci înainte de final, încă o întorsătură a meciului în manșă unică, Dunărea apropiindu-și astfel calificarea în turneul final.

Întâlnirea care pe care între fosta și actuala deținătoare a trofeului a fost dârz disputată, ca între vecine de clasament la încheierea sezonului regular în campionatul elitei Liga 1, Informatica pe locul 4, Dunărea pe poziția a treia, cu patru puncte mai mult după cele 12 apariții, diferență ierarhică în baza căreia cei din Călărași vor aborda faza play-off tur-retur a primelor 4 clasate cu un punct din oficiu, iar bănățenii cu nici unul, pe când campioana Imperial Wet cu trei iar CS United Galați cu două.

Marți seară nu s-a mai jucat însă pe puncte, ci pentru un loc în celălalt ”careu de ași”, în Cupa României, iar Futsal Club Dunărea le-a urmat pe Imperial Wet Miercurea Ciuc, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc, calificate și acestea tot în condiții de deplasare, harghitenii cu 1-2 la Galați iar devenii cu 2-6 la Cluj, derby-ul secuiesc fiind tranșat de prim-divizionari pe terenul unicei formații din Liga 2 strecurate în sferturi, ACS KSE Târgu Secuiesc, cu 3-5.

Rezultat identic și în Banat, Informatica vânzându-și foarte scump pielea în fața deținătoarei trofeului, echipă din Călărași care stătea în ultima etapă de campionat din retur. Timișorenii au egalat spre mijlocul primei părți prin antrenorul-jucător Valentin Ilaș, 1-1 în minutul 9, după ce erau surprinși în minutul 4, Plopeanu aducându-i în avantaj pe cei de pe Bega la finalul reprizei I, gol de moral la care au plusat după pauză, prin Milovac, 3-1, fără a-și mai mări însă apoi avantajul, reușită refuzată în urma unei respingeri a mingii de după linia porții Dunării și lovitură de pedeapsă refuzată după un henț al oaspeților. 

În frunte în prima jumătate de oră, timișorenii învinși aici în campionat de Dunărea cu 2-6 în tur pe 2 noiembrie 2019 și cu 4-1 anul acesta la Călărași, unde s-au ținut foarte bine până la un moment dat, au capotat și de această dată, în condițiile unei efectiv rarefiat, avantajul înjumătățindu-li-se după mijlocul reprizei a II-a, 3-2, scor la care vizitatorii îndrumați de antrenorul-jucător Marian Șotârcă au înscris de două ori în același minut 35. Cireașa pe tort, la final, 3-5.

Continuarea, în campionat, Informatica urmând a o primi pe Dunărea la Timișoara deja în etapa a II-a din play-off-ul Ligii 1, pe 7 martie de la ora 16, după ce în runda inaugurală cei din Călărași vor juca sâmbătă acasă cu CS United Galați iar bănățenii luni 2 martie la Miercurea Ciuc, cu campionii, de la ora 18:30. Timișorenii vor completa turul în zona 1-4 pe 21 martie, pe teren propriu cu United Galați, de la ora 16. În retur, mai întâi la Galați pe 29 martie, în 4 aprilie de la ora 16 acasă cu Imperial Wet, iar în etapa a VI-a și ultima la Călărași.

Ultimele rezultate din returul Ligii 1 și clasamentul final al sezonului egular, pe coloana dreaptă a secțiunii Futsal/Minifotbal.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: