Grașii spulberă șansele SNB-ului la primul titlu

Etapă plină de surprize în primele două eșaloane ale Campionatului de Minifotbal Alborz, multe din formațiile pretendente la primele locuri fiind învinse de adversare mult mai slab cotate.

Rezultatele complete și clasamentele Ligii 1 a eșalonului secund, le puteți urmări pe coloana din dreapta.

SNB, singura formație care mai putea emite pretenții reale la titlu la începutul returului, pare să nu-și găsească cadența în acest început de an. Echipa lui Nelu Bota a fost învinsă de Grașii, trupă care se chinuie în acest sezon să scape de retrogradare, inregistrând astfel al doilea eșec din 3 partide disputate în 2012, luându-și practic adio de la speranțele cuceririi unui prim trofeu. Prin această victorie importantă, Grașii acumulează 22 de puncte și urcă pe primul loc care asigură menținerea în primul eșalon.

Cu aceeași problemă se confruntă și fosta campioană, AS WMT Giroc, formație care a reușit să agonisească un singur punct în primele 3 meciuri din retur. Girocanii au fost învinși de această dată tocmai de codașa campionatului, Drufec, echipă pentru care această victorie vine ca o gură de oxigen având în vedere situația din clasament.

În seria A a ligii secunde, FC Intesa pierde teren în lupta pentru promovare în urma înfrângerii cu FC Gușterii, echipă care se confruntă mai mult cu grijile retrogradării, în timp ce în cealaltă serie surprizele au continuat. AC Timișoara, lider detașat, a avut parte de un prim șoc în acest început de retur, Flavius Girovanu&Co. fiind scurtcircuitați de cei de la Atașații. În același timp, Rapid nu reușește să își consolideze poziția a 3-a, pierzând inexplicabil cu 2-0 contra Corsarilor, care până deunăzi dețineau lanterna roșie.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: