Informatica, 6-6 la Timișoara în Cupa României la juniori U19 cu Viitorul Băleasa

CS Informatica Timișoara a debutat în actuala ediție a Cupei României la futsal rezervată juniorilor sub 19 ani prin a remiza în această după-amiază în sala ”Constantin Jude” cu liderul Seriei a VI-a în Campionatul Național de juniori U19, Viitorul Băleasa.

Garnitura juvenilă a Informaticii a găzduit astăzi de la ora 14 manșa I a optimilor de finală în Cupa României la futsal rezervată categoriei sub 19 ani, remizând 6-6 după ce a condus la pauză cu 3-2 în jocul cu Viitorul Băleasa, formație organizatoare peste două săptămâni a returului pentru calificarea în sferturi.

Aproximativ jumătate dintre cluburile prim-divizionare ale Ligii 1 de futsal au reprezentante juvenile angrenate în actuala campanie a Cupei României la juniori U19, printre care și CS Informatica Timișoara, bănățenii reorientându-se din această iarnă pe creșterea în timp a unei tinere garnituri compuse din juniori din zonă.

Informatica joacă și în seria vestică de 5 echipe a Campionatului Național de juniori sub 19 ani, alături de echipe din Șimand – lider după tur, Reșița respectiv chiar două din Deva, iar în așteptarea returului și-a făcut debutul oficial în noul an prin găzduirea manșei I a optimilor Cupei României U19.

Egală a timișorenilor a fost Viitorul Băleasa, lider cu victorii pe linie în sezonul de toamnă al seriei sud-vestice cu 6 formații, în care a trecut de cele 4 oponente din Craiova respectiv una din Ișalnița. Băleasa reprezintă futsalul din județul Olt, localitatea aparținând de comuna Găvănești.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: