Informatica, deplasări sâmbătă și luni, în sferturile Cupei României și în Liga 1

Vicecampioana Ligii 1 de fotbal în sală, CS Informatica, va disputa ca următoare reprezentații două partide în deplasare într-un interval de 48 de ore, în zona centrală a țării, prima în sferturile de finală ale Cupei României iar cea de-a doua în etapa a 19-a din campionatul primei divizii.

Eliminată din faza optimilor de finală ale precedentei ediții a Cupei României, cu 3-2 la Galați, de United, în 2 martie 2016, Informatica Timișoara a pătruns în actualul sezon în sferturi grație unui 1-0 în deplasare la Călărași, prin care și-a câștigat dreptul de a lupta pentru accederea în semifinale, ce se va decide sâmbătă 25 februarie de la ora 19 pe terenul lui Colțea 1920 Brașov, care în campania trecută părăsea întrecerea printr-un 1-9 acasă în sferturi cu CSM Poli Iași.

Colțea 1920 este a doua după 11 etape în clasamentul Ligii 2, la egalitate de puncte, 27, cu liderul Imperial Wet, brașovenii învingând în returul din noul an cu 6-4 la Sighișoara și cu 6-2 acasă cu cei din Gheorghieni.

S-au calificat deja în semifinalele competiției knock-out Autobergamo Deva, câștigătoare acasă cu 6-1 contra lui United Galați în reeditarea finalei cu același deznodământ din stagiunea trecută, FK Odorheiu Secuiesc, printr-un 14-1 în deplasare la Pro-Tineret Sighișoara, respectiv campioana națională CS CityUS Târgu Mureș, învingătoare cu 4-3 (3-2) astăzi la Iași, cu CSM Politehnica, după ce ardelenii treceau de optimi miercurea trecută grație unui 12-5 (6-1) la Arad cu Șoimii Șimand.

În campionatul Ligii 1, în care Informatica este a doua în ierarhie după o serie de 14 apariții fără înfrângere, la două puncte în urma liderului din Galați, vicecampioana de pe Bega va juca luni 27 februarie de la ora 17 la ultima clasată, KSE Târgu Secuiesc, în cadrul etapei a 19-a, în care se vor duela și formațiile de pe pozițiile 4 și 5, din Deva și Călărași, meci programat sub Cetate duminică de la ora 18.

Apropo de deveni, restanța din etapa a 13-a de la Târgu Mureș este programată săptămâna viitoare, pe 2 martie de la ora 18, derby al deținătoarelor la zi al trofeelor interne în urma căruia și Autobergamo va avea același număr de apariții precum Informatica.

Timișorenii vor avea mai apoi de jucat acasă cu ocupanta locului 3, F.K. Odorheiu Secuiesc, în antepenultima etapă din sezonul regular, în jur de 5 martie, precum și la CS United Galați respectiv pe teren propriu cu reșițenii, în runda finală a returului.

Informatica 2 Timișoara nu și-a început încă aparițiile în returul Ligii 2, din care s-au disputat deja două etape, și echipa a doua a bănățenilor urmând a cupla două deplasări ca prime apariții viitoare, pe 3 martie la Gheorghieni și în 5 martie la Piatra Neamț. Tot în prima decadă din martie demarează și jumătatea secundă cu 6 etape a întrecerii din Seria 5 în Campionatul de tineret U19, în care Informatica joacă mai întâi acasă cu Muncitorul Reșița, fruntașe cu câte 13 puncte în grupa vestică.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: