Informatica ia apă acasă până la 0-4 de la Dunărea

CS Informatica Timișoara a început cu stângul seria celor 3 partide din campionat programate într-un interval de puțin peste o săptămână, pierzând-o sâmbătă seară la scor pe cea de pe teren propriu, după ce a încasat două goluri în jumătatea secundă a primei reprize iar deținătoarea Cupei României și-a dublat avantajul la reluarea întâlnirii de la ora 18: 2-6 (0-4) cu Futsal Club Dunărea Călărași

Gruparea bănățeană privea cu oarecare optimism meciul din etapa a șasea în turul sezonului regular din Liga 1 de futsal, dat fiind victoriile în deplasare cu 1-8 la Cluj și 0-2 la Odorheiu Secuiesc, dar și cea din sala ”Constantin Jude” cu devenii, însă n-a făcut față mai omogenei vizitatoare de la Dunăre decât în prima jumătate a reprizei I, după care dominarea exercitată de cei din Bărăgan s-a și materializat în goluri pe tabela de marcaj. 

Primul, înscris de antrenorul-jucător al Dunării în minutul 14, Marian Șotârcă expediind un spectaculos voleu, cel de-al doilea, semnat de Movileanu, gol ce cădea la momentul oportun pentru echipa la conducerea jocului, în secundele dinaintea pauzei, dar turnând gazdelor plumb în picioare: 0-2.

Iar jocul nu și-a schimbat cursul la reluarea partidei din penultima rundă a turului, Krstic și același Șotârcă taxându-i pe timișoreni spre mijlocul reprizei a II-a, într-un interval de câteva secunde, în minutul 29: 0-4. Și mai greu de revenit…  

Paradoxal, Dunărea n-a prea strâns până sâmbătă puncte din deplasare, iar pe de altă parte Informatica nu mai pierduse încă din runda inaugurală, de pe 10 septembrie, la limită acasă cu ceilalți dunăreni, disputa din sala ”Constantin Jude” pornind de la egalitate de puncte, asta și pe seama faptului că Informatica a fost sancţionată cu două puncte penalizare prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 10 octombrie, deloc agreate de clubul timișorean. 

În teren însă, o realitate dureroasă pentru Informatica. Și totuși, replica timișorenilor a dat mai apoi roade, Moreno înscriind de două ori și reaprinzând speranțele gazdelor prin golurile din minutele 30 și 33: 2-4. Imediat însă pulverizate… Elevii lui Vitor Hugo Costa n-aveau altă șansă decât să continue să atace, dar Dunărea a marcat în minutul imediat următor, prin Cesar Ribeiro, dintr-o lovitură de la 6 metri contestată de gazde, iar apoi și peste alte 15 secunde, la capătul unui contraatac, prin Aramă: 2-6.

O înfrângere neașteptat și nedrept de severă pentru CS Informatica, având în față deplasări la aspirante de frunte, miercuri de la ora 16 la Miercurea Ciuc, în fața campioanei naționale en titre Imperial Wet, iar luni 11 noiembrie de la ora 18 la Galați, cu vicecampioana United, care va juca până atunci duminică seară de la ora 18 la Deva iar apoi într-un meci ușor acasă cu clujenii. 

Clasamentul la zi și programul rundelor 6-7 în Liga 1 de fotbal în sală, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: