Informatica își doboară recordul, 12-1 la Târgu Mureș

Prim-divizionara timișoreană de fotbal în sală CS Informatica a învins pentru a șasea oară în deplasare în actuala ediție a Ligii 1, obținând cea mai categorică victorie din cele 11 repurtate în campania în curs, 12-1 (7-0) în căderea de cortină de marți de la ora 18,30 peste etapa a 14-a din sezonul regular, pe terenul campioanei din 2016 CityUS Târgu Mureș.

Felipe Viana Pinto de Oliveira: 5 goluri

Însă chiar și învingând la o diferență care a întrecut-o pe cea de la partida tur din 9 octombrie din sala ”Constantin Jude”, 10-0 contra târg-mureșenilor, deținătoarea medaliilor de bronz din campionatul trecut n-a înregistrat și scorul record al celei de-a cincea etape din retur, ultima a sezonului de toamnă, indicii clare în privința decalajului valoric între fruntașe și ocupantele ultimelor 3 locuri fiind oferite și de rezultatele Spicom Sfântu Gheorghe – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 5-18 și mai ales Autobergamo Deva – Muncitorul Reșița 25-3, înregistrate în deschiderea rundei, vineri și sâmbătă.

Etapa a XIV-a în Liga 1 de futsal a programat într-adevăr dezechilibrate dueluri între primele 3 clasate și ocupantele pozițiilor 8-10, ultimele în elită, iar deznodământul semnalează evidenta scădere a competitivității întrecerii.

Neînvinsă și așteptând verdictul federal în cazul nedisputării jocului reprogramat acasă la finele turului cu CS United Galați, CS Informatica Timișoara și-a bătut propriul record în actualul sezon într-o umbră a reeditării finalei la titlu din anul 2016, 1-12 la Târgu Mureș, unde vizitatorii au condus la pauză cu 0-7.

CityUS, autoare a doar două victorii în 14 apariții și deținătoare a ”lanternei roșii” dat fiind penalizările de câte 4 puncte încasate în 1 și 22 noiembrie, a fost copleșită de ofensiva ocupantei podiumului, care s-a desprins până la pauză prin cele câte două goluri ale lui Rakic, Felipe Oliveira și Ilaș, plus cel al căpitanului timișorenilor, Simic.

Felipe Oliveira a mai semnat chiar și un hat-trick după pauză, când pentru învingători a mai înscris din nou Rakic dar și Savio Valadares, autor al reușitei finale: 1-12.

Record la ultima strigare într-un an în care timișorenii au câștigat acasă Cupa României, medaliile de bronz în campionatul precedent dar și, înaintea ediției în curs, Supercupa României la Lugoj, totul fiind însă urmat de un verdict la ”masa verde”, în cazul partidei acasă cu gălățenii din etapa a IX-a, sentință anunțată pentru miercuri, după care, pauza competițională de peste două luni, până la reluarea returului pe 25 februarie 2018 cu întâlnirea pe teren propriu cu Spicom, unică formație fără punct adjudecat.

Mai apoi, în restul returului, timișorenii vor mai avea de jucat la Deva, acasă cu Imperial Wet Miercurea Ciuc și la Galați.

Rezultatele etapei a XIV-a și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 10

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: