Informatica pierde la Călărași ultima deplasare din retur. Tot cu Dunărea, acasă în sferturile Cupei României

CS Informatica Timișoara a fost întrecută după pauza deplasării din această seară la reluarea returului în Liga 1 de futsal, 4-1 (1-1) pentru vecina de clasament de care era devansată pe locul 3. Iar tot cu Futsal Club Dunărea Călărași vor mai juca bănățenii în curând și în sferturile de finală ale Cupei României, dar pe Bega, unde vizitatorii vor descinde în calitate de apărători ai trofeului.

În această seară s-a reluat campionatul primei ligi de fotbal în sală a României, sub egida FRF, prin două dintre cele 3 partide programate în etapa a XIII-a, penultima a returului dar și din sezonul regular, CS Informatica pierzând la Dunăre disputa ocupantelor locurilor 3-4, după ce timișorenii se calificau în weekend la Remetea din optimile de finală ale Cupei României.  

Plecând cu șansa a doua în debutul oficial în campionatul elitei în 2020, bănățenii n-au răsturnat la Călărași calculele hârtiei, rămânând astfel pe locul 4, final la încheierea returului, indiferent de rezultatul pe care-l vor înregistra marți 18 februarie de la ora 18 în cadrul rundei a XIV-a, acasă cu campioana Imperial Wet Miercurea Ciuc, lider care s-a detașat categoric tot de la ora 18 de ”lanterna roșie” CFF Clujana, 14-0 în Harghita.

Ulterior primirii campioanei, CS Informatica va fi vizitată și de deținătoarea Cupei României, FC Dunărea Călărași, în jurul datei de 23 februarie, în sferturile întrecerii eliminatorii, cu mențiunea că formația din sud-estul țării câștiga anul trecut trofeul prin a trece în finală cu 2-1 de CS United Galați, după ce bănățenii erau eliminați încă din optimi, 6-2 la Miercurea Ciuc pentru Imperial Wet. Care va juca în sferturi la Galați, iar devenii la Cluj, pe când ACS KSE Târgu Secuiesc – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc se anunță ca fiind un fost duel prim-divizionar pentru un loc în semifinale.

În campionat, penultima etapă se va încheia miercuri de la ora 18:30, CS United Galați – Autobergamo, programul ultimei runde din retur fiind prezentat pe coloana dreaptă, a clasamentelor. Ulterior, faza play-off a campionatului Ligii 1…

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: