Informatica revine pe căi victorioase, galopând până la pauză, și așteaptă acum Deva

CS Informatica Timișoara a trecut rapid peste doar a doua înfrângere din Liga 1, suferită în urmă cu 4 zile la Târgu Secuiesc, și s-a desprins categoric și decisiv deja până la pauza jocului găzduit în această seară în Sala ”Constantin Jude” în cadrul etapei a XXII-a din cele 26 ale sezonului regular din elită. La câteva ore după încheierea celor 4 zile de badminton, suprafețele verzi de joc Li-Ning au lăsat din nou loc parchetului găzduind fotbalul de sală, futsal în care Timișoara s-a lansat cu succes în acest sezon prin alb-albastru-negrii Informaticii, atacând din capul locului vârful elitei. Iar peste 4 jocuri vor afla de pe ce loc abordează faza play-off…

IMG_0094

 

Timișorenii, excelent plasați pe podiumul ierarhiei cu un ușor plus într-o situație sensibil egală ca punctaj cu principalele protagoniste ale precedentelor ediții, din Deva și Târgu Mureș, au luat cât se poate de în serios partida de la ora 18,30 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, de care s-au desprins cu 4-0 până la pauză.

Avertizați de ultimele două victorii la rând ale celor din Odorhei, plasați în zona mediană a ierarhiei după recentele 5-1 în Banat, la Reșița, și 2-0 acasă cu CSMS Iași, timișorenii nu le-au lăsat nici o speranță vizitatorilor, de care s-au desprins încă din primele 10 minute, prin reușitele ex-reșițeanului Ilaș, servit de Călugăreanu, respectiv tocmai Călugăreanu, din serviciul lui Florin Matei.

CS Informatica a dublat însă avantajul pe finalul primelor 20 de minute, prin același Novoselac, mai întâi din cornerul lui Janjic în minutul 17 iar apoi servit de marcatorul Ilaș, înaintea intrării la vestiare.

Gazdele n-au mai înscris și la reluare, menajându-se parcă pentru dificilele derby-uri de podium acasă cu Autobergamo Deva și la Târgu Mureș, dar tot s-au impus clar, cu 4-1 (4-0), oaspeții înscriind golul de onoare spre final, din lovitură liberă, în minutul 37.

1901307_1097379703620671_4489366520443631981_n

 

Timișorenii vor sta în runda viitoare, a XXIII-a a întrecerii de futsal, urmând a câștiga punctele la ”masa verde” printr-un 3-0 cu Galactic Focșani, retrasă din întrecere din iarnă, după care vor juca derby-ul acasă cu Autobergamo Deva, în jurul datei de 3 aprilie, în antepenultima etapă a sezonului regular, a 24-a. Ar mai fi apoi deplasarea la Călărași, meciul acasă cu Spicom și restanța în deplasare din etapa a XVI-a, la Târgu Mureș, după care play-off-ul fotbalului în sală, dar până atunci și o deplasare a câtorva convocați de pe Bega la ”dubla” amicală a ”tricolorilor” în Franța, de marți și miercuri, la Toulouse, selecționerul Robert Lupu apelând dintre elevii și totodată colegii săi la timișoreni la portarul Iancu, Călugăreanu și Dobre.

* Rezultatele etapei a XXIII-a, clasamentul și programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: