Informatica, scorul etapei și a treia cea mai clară diferență victorioasă în deplasare a sezonului

În gând cu apropiatele examene succesive împotriva celorlalte fruntașe de pe podium, duminică 5 martie de la ora 18 în jocul din ”Constantin Jude” cu vecina de clasament de pe locul 3, F.K. Odorheiu Secuiesc, iar în week-end-ul 11-12 martie la Galați cu liderul CS United, vicecampioana națională CS Informatica și-a păstrat poziția secundă în Liga 1 de fotbal în sală prin a izbuti astăzi de la ora 17 scorul etapei a XIX-a și egalarea celei de-a treia diferențe de scor în deplasare din întreaga ediție 2016/7, 1-8 (0-4) la ultima clasată, KSE Târgu Secuiesc. Nimeni alta decât învinsa în tur pe Bega la scorul absolut al sezonului, 15-1 pe 21 octombrie.

Proaspăt calificată sâmbătă seară la Brașov în patrulaterul Final4 al Cupei României la futsal, CS Informatica Timișoara a câștigat astăzi în deplasare pentru a doua oară în 48 de ore, de această dată în campionatul primei ligi, cu ocazia penultimei ieșiri din sezonul regular. La încheierea unei runde ce va fi completată în această săptămână și de restanța din 2 martie de la ora 18 dintre CS CityUS Târgu Mureș și Autobergamo Deva, vicecampioana a semnat cea de-a cincea sa victorie în deplasare din Liga 1 în actuala campanie, ridicând la 15 numărul etapelor consecutive fără înfrângere în elită, la care se adaugă în același răstimp și triumfurile din competiția K.O.

Astfel, după 6-3 la Iași, 2-2 la Odorheiu Secuiesc, 6-0 la Reșița, 2-2 la Deva, 5-2 la Cluj, 1-1 la Târgu Mureș și 8-3 la Spicom Sfântu Gheorghe, gruparea de pe Bega a reușit să extindă la aproape o jumătate de an seria invincibilă pe alte terenuri în campionatul Ligii 1, succesul din această seară fiind și cel mai clar al alb-albastru-negrilor în ieșirile din campania în curs.

Și mai detașat s-au impus în deplasare cei de la Autobergamo și F.K. Odorheiu Secuiesc, de fiecare dată cu 11-1, tocmai la Târgu Secuiesc respectiv recent la Iași, precum și Spicom la Cluj, cu 0-8, tot 7 goluri diferență în favoarea vizitatorilor, aidoma timișorenilor astăzi, consemnându-se și în disputa Clujana – FK Odorheiu Secuiesc 4-11.

Înaintea ultimelor 3 etape din retur, numărul total al succeselor stagionale în deplasare a crescut la 39, dintre care 5 ale timișorenilor, fiecare rundă consemnând măcar un triumf pe alte terenuri dar niciodată mai mult de trei, în 5 cazuri.

Responsabili cu golurile au fost astăzi 4 jucători, Lupu deschizând scorul în minutul 6 iar sărbătoritul Deco Fernandes majorându-l în minutele 10 și 12. Savio stabilea scorul pauzei în minutul 15, 0-4, același brazilian Deco devenind golgheterul meciului, la aniversare, 0-5 în minutul 28. Savio și Lupu au majorat diferența în minute succesive, 0-7 în minutul 33, după care KSE a semnat golul de onoare însă ultimul cuvânt l-a avut Felipe Oliveira în penultimul minut de joc: 1-8.

Cât despre gazde, KSE n-a obținut încă nici un punct la Târgu Secuiesc, pierzând pe linie încă de la un 1-4 cu United Galați, urmat de 1-11 cu Autobergamo, 4-6 cu Clujana, 2-5 cu Spicom, 1-8 cu CityUS, 0-1 cu Muncitorul, 1-4 cu Dunărea și 2-5 cu CSM Poli Iași. Timișorenii în schimb n-au mai pierdut în competiții diferite din 12 septembrie 2015, atunci cu 5-3 la Călărași, în etapa a II-a, finish-ul de retur aducându-le după ”dubla” cu colegele de podium și meciul acasă cu reșițenii, în jur de 26 martie.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: