Informatica spulberă lanul codașei: 6-0 la Spicom după 7-0 și 10-0 acasă tot cu trupe din partea a doua a ierarhiei

CS Informatica Timișoara a câștigat în această seară și pentru a treia oară la zero în cele 4 victorii din noul campionat al Ligii 1 de fotbal în sală, de astă dată în deplasare, pe terenul ultimei clasate, Spicom Sfântu Gheorghe, de care s-a desprins clar deja până la pauza meciului de la ora 18, inaugural al rundei a șasea: 0-6 (0-5).

Deținătorii argintului din ediția lor de debut în elita futsalului românesc, 2015-2016, dar și ai bronzului din sezonul 2016-2017, oaspeții din Timișoara au abordat deplasarea în județul Covasna din postura de clari favoriți cerți, confirmând calculele hârtiei prin a se impune categoric în prima dintre cele două deplasări consecutive peste munți. Într-adevăr, miercuri de la ora 17 bănățenii vor juca și restanța la Iași, ultimă verificare înaintea primirii campioanei Aurtobergamo Deva în sala ”Constantin Jude”, hunedorenii fiind momentan conectați la febra disputelor din cupele europene.

Spicom – Informatica n-a avut practic istoric odată ce căpitanul Milos Simic a deschis contul reușitelor timișorenilor prin a repeta isprava ”dublei” de luni cu ex-campioana CityUS Târgu Mureș iar Valentin Ilaș, naturalizatul Savio Valadares și antrenorul-jucător Robert Lupu au plusat până la pauză, ridicând scorul la jumătate normei de 10 stabilită la începutul săptămânii contra ardelenilor.

Ultimă clasată numai cu înfrângeri, dintre care acasă un 0-2 cu CS United Galați și 1-4 cu Muncitorul Reșița, Spicom doar a limitat proporțiile scorului la reluarea disputei, Felipe Oliveira ochind transversala gazdelor iar același Ilaș plasa amfitrionilor, 0-6 spre final. Recent, timișorenii dispuneau acasă cu 7-0 de reșițeni și chiar cu 10-0 de târg-mureșeni.

După rezultate strânse în precedentele deplasări, un 4-2 victorios la Călărași respectiv 4-4 la Odorheiu Secuiesc, CS Informatica a zburdat la Sfântu Gheorghe, categoricele succese la zero în dauna unor trupe din a doua jumătate a ierarhiei sugerând pe de altă parte și că nivelul valoric general și în profunzime al întregii competiții din Liga 1 de futsal este într-un regres față de edițiile anterioare, pe lângă cel numeric, cu 10 protagoniste implicate la ora actuală.

Programul rundei a 6-a și a 7-a plus clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: