Informatica, stopată dintr-o serie de 7 succese acasă, 4-4 (3-3) în duelul pentru podium cu F.K. Odorheiu Secuiesc

Vicecampioana națională de fotbal în sală CS Informatica Timișoara n-a fructificat avantajul terenului propriu în penultima apariție acasă din sezonul regulat al Ligii 1, remizând astăzi de la ora 18 în Sala ”Constantin Jude” într-un duel pentru podiumul ierarhiei, 4-4 (3-3) cu F.K. Odorheiu Secuiesc, egala sa și în jocul tur, din deplasare. Fiind stopată dintr-o serie de șapte victorii în campionat pe malurile Begăi, a treia clasată a pierdut un tempo într-o seară în care liderul CS United Galați a învins în schimb în deplasare și a lăsat-o la 4 puncte în urmă.

CS Informatica se alinia în partida din etapa a 20-a și antepenultima din returul Ligii 1 de futsal după o serie de triumfuri pe teren propriu, 8-0, 6-2, 15-1, 3-0, 3-2, 5-0, 5-2, prin care s-a reapropiat de poziția pe care încheia faza play-off a ediției trecute, însă vizitatorii din Odorheiu Secuiesc i-au încurcat planurile într-o seară în care prima clasată, CS United Galați, a învins cu 6-2 (2-0) la Sfântu Gheorghe, pe Spicom, ceea ce face ca duelul la vârf programat la Dunăre în runda următoare între lider și timișoreni să fie abordat de la o diferență de 4 puncte între cele două aspirante la o poziție cât mai bună înaintea fazei eliminatorii.

Timișorenii încheie astfel primul meci de campionat acasă fără victorie de la eșecul cu 2-3 înregistrat la începutul lunii septembrie în runda inaugurală a sezonului, 2-3 cu Autobergamo Deva, care s-a impus cu un rezultat identic și în restanța din seara de 2 martie, la Târgu Mureș, după ce campionii în exercițiu conduceau cu 1-0 la pauza jocului din etapa a XIII-a.

Interesant este că și pentru cei din Odorheiu Secuiesc seria rezultatelor bune în deplasare curge tot de la o confruntare cu Autobergamo, pierdută sub Cetatea Devei în ultima decadă din septembrie, cu 5-1, după o altă înfrângere în deplasare, în aceeași lună, la liderul din Galați.

S-a repetat așadar rezultatul de egalitate din partida tur, 2-2 la Odorheiu Secuiesc, 4-4 în această seară, după 3-3 la pauză, Thiago Alcantara, cu două reușite, Stefan Rakic și Milos Simic fiind autorii golurilor gazdei mai bine clasate, dar care a pierdut puțin scontat două puncte. Astfel, CS Informatica a mai rămas cu un singur meci de jucat acasă în retur, în runda finală, tot luna aceasta, cu Muncitorul Reșița, după care se va trece la sferturile de finală ale fazei play-off în Liga 1.

Rezultatele etapei ce se încheie luni și marți cu partidele CS CityUS Târgu Mureș – KSE Târgu Secuiesc respectiv CFF Clujana – Autobergamo, pe coloana dreaptă, laolaltă cu clasamentul la zi și programul penultimei runde din retur.

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: