Informatica Timișoara pierde în premieră în deplasare în noul sezon, pe terenul campioanei lider cu punctaj maxim

Până în această după-amiază, prim-divizionara de futsal a Timișoarei a pierdut doar pe teren propriu în noul campionat al Ligii 1, dar la încheierea turului a cedat în premieră și în deplasare, după două succese pe teren advers, de astă dată fiind întrecută de deținătoarea titlului național, lider cu punctaj maxim pentru care ex-jucătorul Informaticii, Stefan Rakic, a marcat golurile reprizei I, 2-0, iar Robert Matei, un alt jucător trecut pe la ”violeți”, a înscris al patrulea și ultimul gol al favoriților, Imperial Wet Miercurea Ciuc impunându-se cu 4-2.

Bănățenii au abordat cu șansa a doua partida uvertură a etapei a șaptea în Liga 1 de futsal, ultimă rundă a turului în sezonul regular, și n-au putut evita înfrângerea în Harghita, unde de exemplu vicecampioana țării, United Galați, s-a înclinat cu 6-2 în fața campioanei, iar o fostă campioană, Autobergamo Deva, a cedat cu 5-3.

CS Informatica s-a aliniat de la ora 16 la Odorheiu Secuiesc după greaua înfrângere de sâmbătă din sala ”Constantin Jude” cu Dunărea Călărași, pe când Imperial Wet și-a continuat marșul și săptămâna aceasta prin a spulbera ”lanterna roșie” CFF Clujana chiar la Cluj, alaltăieri, luni după-amiază, cu neverosimilul 0-18.

Oaspeții de pe Bega au rezistat favoritei din Harghita în prima jumătate a reprizei I însă dominarea campioanei s-a concretizat prin deschiderea de scor semnată de sârbul Rakic în minutul 11, tot fostul jucător al bănățenilor dublând avantajul puțin înaintea pauzei, 2-0 în minutul 18. 

Imperial Wet și-a dublat din nou avantajul și în repriza secundă, în care au înscris Iszlai și Robert Matei, 4-0 la care campioana a pus deoparte și pentru cel de-al treilea meci din această săptămână, uvertura returului, programată tot acasă sâmbătă de la ora 16 cu Futsal Club Dunărea Călărași, drămuindu-și eforturile și cedând inițiativa Informaticii, care n-a așteptat invitații speciale, înjumătățind handicapul prin Montero și Milovac.

4-2 cu care timișorenii au încheiat onorabil în județul campioanei dar și turul sezonului regular, primă înfrângere afară în limitele normalului. Returul îl încep tot în deplasare, pe terenul vicecampioanei CS United Galați, luni de la ora 18 în etapa a VIII-a, abia apoi venind rândul unei alte reprezentații în ”Constantin Jude”, în jurul datei de 17 noiembrie, cu FK Odorheiu Secuiesc. Apropo de care, bănățenii au învins de fapt în acest tur pe terenul pe care au pierdut astăzi, cu 0-2 în secuime pe 10 octombrie, triumfând apoi în deplasare și la Cluj, cu 1-8.

Întâiul eșec pe teren advers era inevitabil dar parcursul Informaticii în tur a fost în general bun și peste așteptări, incluzând depășirea devenilor. Turul se va încheia vineri la Galați cu un joc facil al secund clasatei de la Dunăre, în fața clujenilor.

Programul etapelor 7-8, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: