Informatica Timișoara, remiză la Cluj

Proaspăt câștigător al Cupei României la juniori sub 19 ani, Clubul Sportiv Informatica Timișoara a încheiat săptămâna prin a remiza în ultima deplasare din programul returului în sezonul regular al Ligii 1 de futsal: 5-5 după ce a fost condus la pauză cu 2-0 de gazda CFF Clujana.

Triumfătoare la mijlocul săptămânii în Harghita, în turneul final al Cupei României pentru juniorii sub 19 ani, în care a câștigat 3 jocuri în 3 zile, în sferturile de finală, semifinale și finală, Informatica Timișoara a revenit duminică după-amiază pe tronsonul primului eșalon al seniorilor, încheind la egalitate pe terenul penultimei clasate, la capătul unui meci cu răsturnări de scor.

CFF Clujana, care deținea o singură victorie în sezonul regular, conducea la pauză cu 2-0 în ultima apariție acasă în retur, însă alb-violeții bănățeni s-au reabilitat în repriza secundă, trecând în avantaj, 3-5, scor pe care nu l-au menținut, fiind egalați în ultimul minut din jocul programat în etapa a XVII-a, penultima înaintea fazei play-off: 5-5.

Astfel, timișorenii sunt situați pe locul 5 din 10 cluburi în Liga 1 de fotbal în sală, clasați între grupările care se întâlnesc astăzi la Dunăre în continuarea rundei, și anume Futsal Club Dunărea Călărași, al patrulea, cu două puncte în plus față de elevii lui Daniel Rupa, respectiv FK Odorheiu Secuiesc, al șaselea în ierarhie, cu un punct în urma bănățenilor.

Care vor pune punct returului cândva la finele săptămânii viitoare, în jurul datei de 23 martie, acasă cu antepenultima clasată, SCM Gloria Buzău.

Ultimele rezultate din etapa a 17-a în Liga 1 de futsal, clasamentul și programul rundei finale din retur, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 14

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: