La Supercupa Memorialul Revoluției, moment de reculegere în memoria Eroilor Martiri căzuți în Revoluția de acum 29 de ani. Fundația Rudolf Walther – Colegiul de Silvicultură și Agricultură 5-2

Fundația Rudolf Walther a câștigat cea de-a V-a ediție a Supercupei Memorialul Revoluției la minifotbal, partidă înaintea căreia s-a păstrat un moment de reculegere în memoria Eroilor Martiri căzuți în Revoluția de acum 29 de ani.

 

Duminică, în sala ”Constantin Jude” au fost față în față echipele Colegiului de Silvicultură și Agricultură respectiv Fundației Rudolf Walther, prima în calitate de campioană a Cupei Eroilor Neamului, competiție ce are loc în fiecare vară între formațiile unor licee din Timișoara, iar cea de-a doua, în rol de câștigătoare a Cupei Memorialul Revoluției, desfășurată anual în decembrie, o acţiune care angrenează tineri din instituţii de stat sau ONG-uri ce se ocupă de copii și tineri defavorizaţi din punct de vedere social, precum și grupări ale unor asociații de revoluționari.

A rezultat o partidă frumoasă, în care a predominat sportivitatea, Fundația Rudolf Walther reușind să adauge încă o cupă în vitrina cu trofee, grație unei victorii cu 5-2. În prim-plan au fost Petre Râmneanțu de la câștigători și portarul Olar Patric de la învinși, care a limitat proporțiile scorului.

Acțiunea a făcut parte din programul comemorărilor Asociaţiei şi a Muzeului Memorial în perioada activităţilor comemorative din Decembrie 2018 iar participanților li s-au oferit cupe, diplome, pachete de Crăciun, mingi și echipament sportiv. După festivitatea de premiere a avut loc un meci între echipele de revoluționari Memorialul Revoluției și Libertatea 89, celelalte echipe invitate, respectiv Școlile Gimnaziale din Checea și Buziaș nereușind să mai facă deplasarea din cauza vremii nefavorabile.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Memorialul Revoluției, cu concursul Primăriei Municipiului Timișoara.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 3

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: