Liderul învinge a doua clasată în restanța din Liga Satelor

Sub titlul ”Textiliștii înving din nou Biledul”, www.ligasatelor.ro punctează rezultatele din weekend și câteva amănunte pe marginea etapei și restanței desfășurate sâmbătă în cadrul întrecerii de minifotbal găzduită de regularitate la baza sportivă BiArena din Sânandrei sub egida Ligii Satelor. Așadar…

 

Prima etapă a turului III (ultimul) a consemnat înfrângerea ambelor echipe din Cornești. Și ambele erau favorite. În meciul SLC – AS, sânandreienii lui Cristi Șandor au condus cu 7-1, au fost egalați la 7, dar au reușit să se desprindă. De remarcat forma bună a Pindului, care a reușit surpriza rundei, învingând echipa de pe locul 3.

Derby-ul Dudeștilor Noi a fost tranșat de Union, iar Biledul a avut un meci extrem de greu cu MMC. La pauză, trupa lui Cosmin Maiurjia, întărită și cu vedetele primei câștigătoare a Ligii Satelor, AS Carani (2015), Florin ”Loli” Iancu și Dan Golorom, conducea cu 3-0! Apoi, copiii Viitorului au avut o repriză secundă excepțională, marcând de șapte ori, fără a încasa niciun gol!

Înainte de asta, însă, s-a consemnat marele derby al primelor două clasate. Studenții de la Medicină Veterinară, cu fundașul Robert Roibu în poartă, au învins din nou Biledul, 5-3, după ce o făcuseră și în februarie (7-3), și au acum șapte puncte avans, însă Viitorul are două restanțe.

Au arbitrat Doru Banu și tânărul Daniel Haidu, care sâmbătă a condus pentru prima dată meciuri de minifotbal!

Etapa a XIX-a (sâmbătă, 6 mai)

16: Dental Juniors Timișoara – Atletico Textila Timișoara 0-3 (n)

18: SLC Sânandrei – AS Cornești 9-7

18: Union Dudeștii Noi – Ciumăgelu Dudeștii Noi 6-3

19: Speranța Cornești – Pindul Dudeștii Noi 5-6

19: Viitorul Biled – MMC Sânandrei 7-3

Restanță din etapa a XVIII-a (sâmbătă, 6 mai)

17: Viitorul Biled – Atletico Textila Timișoara 3-5.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: