Liga Satelor: runda finală

Amănunte despre etapa a XIII-a și ultima a celei de-a doua ediții a Ligii Satelor, conform portalului oficial al întrecerii de pe BiArena din Sânandrei.

Academica CS Rudna cu trofeul acordat campioanei ediției 2015/16 (autor: Bendis Photo)

Academica CS Rudna cu trofeul acordat campioanei ediției 2015/16 (autor: Bendis Photo)

 

Haideți să vedem ce s-a întâmplat ieri, în ultima etapă a Ligii Satelor…

ACS Dudeștii Noi a început foarte bine meciul cu WTF, conducând cu 3-0. Finalmente, sânandreienii lui Lucian Sandu (fiul regretatului jucător cu același nume, fost internațional de juniori) au câștigat cu 6-4. De la aceeași oră, cealaltă echipă din Dudeștii Noi, CS Cabanes, a trecut de Cornești, la limită, profitând că adversarii au avut un jucător eliminat.

Covaciul a câștigat prin neprezentarea Steluței, jucând un amical cu o selecționată a celor două echipe din Dudeștii Noi. Cealaltă formație din Orțișoara, Cocoșul, a pierdut la scor cu Mahle, portarul învingătorilor ratând un penalty.

Dental Tim și-a adunat toate forțele pentru a evita ultimul loc. Miki Viruzab a prezentat nu mai puțin de cinci italieni în echipă, toți fiind studenți în Timișoara, la Stomatologie. Maracana, obligată și ea să bată pentru a mai spera la loc pe podium, a dat însă o lecție de joc colectiv și, deși (din nou) fără nicio rezervă, a triumfat la scor, marcând nu mai puțin de 15 goluri!!

Piemontana Logistic a câștigat prin neprezentare cu Bărăteazul. Cei din urmă erau invitați, in corpore, la un botez în sat și au cerut să joace de la ora 15. Atunci nu a putut Piemontana, jucătorii săi fiind la serviciu. Nici pentru vineri seara, cu o zi înainte, timișorenii nu erau disponibili. Piemontana avea tot interesul să joace meciul, fiindu-i necesară o victorie la cel puțin opt goluri diferență pentru ca, în cazul în care Rudna făcea egal, băieții lui Marius Rujan să treacă pe primul loc. Fără soluții de reprogramare, și având în vedere că partida nu putea fi amânată, fiind vorba de ultima etapă, a rămas ora de start stabilită inițial, 17. Piemontana s-a prezentat, Bărăteaz nu, 3-0 la ”masa verde”.

Liga Satelor 2015-2016Foto: Secvență din meciul Rudna – Miki Mob, cu Rudna în tricouri galbene (autor: Bendis Photo)

În sfârșit, ultimul meci al campionatului, derby-ul Rudna – Miki Mob. Fără vedeta Alin Roman, aflat în programul echipei sale de club, UTA Bătrâna Doamnă, pentru deplasarea de la Baia Mare, sânandreienii s-au ținut bine în prima repriză, la pauză tabela consemnând un 2-2, ambele goluri pentru Miki Mob fiind marcate de Cătălin Bagiu (fost jucător al Ripensiei), în echipă fiind și fratele său Livius Bagiu. Celor care credeau că va fi blat, egalul convenindu-le de minune ambelor echipe, li s-a dat un răspuns pe măsură în partea a doua. Mai tineri (aproape toți fiind studenți), elevii lui Adrian Sonoc au câștigat cu 6-2, devenind campioni ai ediției și trimițând Miki Mob-ul pe 4, în favoarea Maracanei.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: