MAV Sports Timişoara, eliminată la lovituri de departajare în sferturile de finală ale Campionatului Naţional de minifotbal

După ce AEM Timişoara, a cincea în Campionatul Judeţean de minifotbal „Alborz”, a pierdut duminică la Sibiu la lovituri de departajare finala Cupei României, 0-0 şi 4-5 cu Consiliul Judeţean Buzău, astăzi după-amiază, la Roman, şi campioana minifotbalului timişean în 2013-2014, MAV Sports Timişoara, a cedat tot la lovituri de departajare, în tentativa de calificare în semifinalele Campionatului Naţional, deşi câştigase una dintre grupe.

Una dintre cele 9 calificate direct la turneul final de 20 de echipe din judeţul Neamţ, AEM Timişoara s-a calificat de pe primul loc din Grupa C în sferturile de finală ale competiţiei, în care a fost însă eliminată, de Ploieşti 2010, a doua în Grupa A, care a depăşit-o după 1-1 în timpul regulamentar de joc, Ovidiu Vâlceanu marcând golul bănăţenilor, cu 0-2 la lovituri de departajare.

Timişorenii, învingători cu 1-0 cu Ştiinţa Galaţi şi cu 2-1 cu Fortuna Buzău, erau depăşiţi în aceeaşi fază a grupelor tot abia în urma loviturilor de departajare, 2-2 şi 4-5 cu Design Construct Braşov. Ca şi braşovenii, Ploieşti 2010 a ajuns în semifinale după ce încheia pe locul secund în grupele de calificare, în care a înregistrat 3 victorii şi tot o înfrângere la lovituri de departajare, 0-0 şi 1-2 cu Deep Serv Focşani.

Şi meciul Avantaje Deva – Oz-Er Bacău a fost decis tot la lovituri de departajare, 3-3 şi 3-2. În consecinţă, semifinalele de duminică programează partidele Design Construct Braşov – Benţel Cluj şi Avantaje Deva – Ploieşti 2010.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: